GUIDE: Sådan finder du det bedste træningstøj 2019

Fitness-eksperten

Fitness tøj

Træningstøj er noget af det som danskerne bruger penge på som aldrig før, og specielt mærker som Adidas, Nike, Puma mm, er nogle af de mærker der bliver købt mest af, men de er samtidig nogen af de dyreste mærker. Derfor har vi her på Fitness-eksperten lavet en guide til nogle alternative webshops, så du som forbruger kan spare en masse penge på træningstøj til mænd og til kvinder.
På markedet indenfor træningstøj er der nemlig et hav af udbydere. Denne guide giver et klart indblik i, hvilke webshops der er et besøg værd, når garderoben skal opdateres med nyt træningstøj.
Derfor er vi kommet med 4 webshops, som vi mener er de bedste og billigste på markedet.

Faktorer man skal være opmærksom på når man skal finde træningstøj

Når man skal ud og kigge på træningstøj er der 5 ting man skal tænke på:

  • Udvalget
  • Udseende
  • kvalitet
  • Prisen
  • Levering

Webshop 1: www.Lagersport.dk Truspilot score: 8,6/10

Hvorfor Lagersport? Jo for det første så er webshoppen e-mærket, og de har en rigtig god Trustpilot score, som viser at webshoppen er 100% sikker. De har mange forskellige mærker, så man som forbruger altid, kan finde noget der falder i ens smag.
Lagersport har næsten rabat på alle deres produkter lige pt, det er kun en brøkdel af deres varer som er til udstillingspris. Tilmelder du dig Lagersports nyhedsbrev kan du fra tid til anden spare op til 70% på nogle af deres produkter.

Vi giver webshoppen 8/10 i rating. Det gør vi fordi på Lagersport kan du købe træningstøj uden nogen bekymringer. De har et dejligt stort udvalg, hvor de har rabat på over 90% af varerene.

Vi anbefaler dette sæt af ski undertøj fra True North Comfort, som er sat ned med 60%, kun 99.-

True North Comfort unisex ski undertoj

Ellers

Klik her for at komme til Lagersport

______________________________________________________________________________

Webshop 2: www.Ligasport.dk Trustpilot score: 8,9/10

Hvorfor Ligasport? Ligasport er en forholdsvis ny webshop på markedet, men vi har en masse gode grunde til at vælge dem når vi skal købe træningstøj på nettet. De har prisgaranti så man sikre den laveste pris på produkterne, de har kort leveringstid og hvis du bestiller for over 499.- så er det helt gratis at få det leveret. Ligasport køre med en kampagne hvor du kan spare op til 40% på ALLE deres produkter. Det bedste ved Ligasport i vores optik er, at du får rigtig meget for pengene.

Vi giver webshoppen 8/10 i rating. Det gør vi på baggrund af deres prisgaranti politik, som sikrer at du som kunde for utrolig meget for pengene. Til de som er hurtige, så kører Ligasport med en rabat på op til 40% på alle deres produkter, hvilket igen bekræfter hvorfor Ligasport er med på denne liste.

Vi på redaktionen anbefaler dette pakketilbud fra Geyser, som indeholder lange løbe tights og warm trainer.

Geyser pakketilbud

Ellers

Klik her for at komme til Ligasport

______________________________________________________________________________

Webshop 3: www.Sportamore.dk Truspilot score: 7,5/10

Hvorfor Sportamore? Jo de er en af Danmarks største sportsbutikker, og de har et kæmpe udvalg til mænd, kvinder og børn. I deres træningsafdeling bestående af sko, træningstøj og udstyr, er der over 3000 forskellige produkter. Det som Sportamore er rigtig gode til er at have en fuldendt webshop. Vi har konstateret de har et kæmpe udvalg, desuden har de gratis fragt og retur, de har prisgaranti på alle deres produkter. Sportamore har desuden rabat på størstedelen af deres produkter.

Vi giver webshoppen 9/10 i rating, på grund af deres rigtig gode hjemmeside. Den indeholder en masse af de værdier, som vi her på redaktionen sætter utrolig stor pris på.

Vi anbefaler denne Wind Fleece Jakke fra Adidas hvor du sparer 230 kr.

Adidas Wind Fleece Jakke

Ellers

Klik her for at komme til Sportamore

______________________________________________________________________________

Webshop 4: www.Zalando.dk Truspilot score: 5,2/10

Hvorfor Zalando? Jo de har et bredt udvalg af træningstøj både til mænd, kvinder og børn. De har mange kendte mærker hvor kvaliteten er i fokus. I vores gennemgang af webshoppen blev vi positivt overrasket over hvor let det er at finde rundt på siden, samt tilføje diverse filtre så vi nemt kunne finde de produkter vi ledte efter.
Deres levering og garanti er virkelig god, de lover gratis levering og retur på alle ordre.
Zalando er med god grund en af Danmarks største webshops, og skal man have sportsudstyr, så har de et kæmpe udvalg. Dog skal det siges at hvis man ønsker at købe badminton- eller håndboldgear, så vil vi til enhver tid anbefale www.sport-net.dk, de har udstyr til både eliteudøveren, og til motionsatleten, også er de super professionelle i alt de foretager sig. Er du en af dem som dyrker sport på eliteplan, eller som ønsker de bedste resultater i din sportsgren, så anbefaler vi at kigge på vores artikel på www.Fitness-eksperten.dkStyrk dine præsentationer med mental træning og sportsmassage.

Vi giver webshoppen 8/10 i rating, på grund af deres store udvalg, deres gode webshop og ikke mindst deres levering og garanti regler. Eneste minus er de mange dårlige anmeldelser på Trustpilot.

Vi anbefaler disse Hey Honey Leggins/tights hvor du sparer 50%.

Hey Honey Leggins/tights

Ellers

Klik her for at komme til Zalando