Indgraverede smykker og hvorfor

Indgraverede smykker er den absolutte perfekte gave til enhver anledning. Om det er til bryllupper, fødselsdage, juleaften eller noget helt andet, er underordnet.

Det kan nemlig være rigtig svært at finde en rigtig god gave og specielt hvis modtageren er knap så god til at komme med en ønskeliste. Det gode ved indgraverede smykker er at de er unikke, så det er faktisk en gave du i princippet kan “genbruge” til andre anledninger.

Muligheder

Indgraverede smykker er også et område der er blevet udviklet markant inden for de seneste år, hvilket betyder at du nu har rigtig mange muligheder for noget speciel indgravering.

Vi husker formentlig primært indgraverede smykker i forbindelse med vielses- og forlovelsesringe. Men nu er der et hav af muligheder som du kan undersøge nærmere. Både i form af klassisk og simpel indgravering, men også ved billeder (ja, billeder) og endda som en del af designet.

Fotoindgraverede smykker er nyt (!) og yderst interessant. Du ved hvad man siger om billeder og at de siger mere end tusinde ord, hvorfor billeder faktisk har været gode gaver siden det var muligt at give.
Nu kan du rent faktisk få smykker der er indgraveret med et billede uden at det ser kunstigt ud som et gammelt halskæde hvor du kan åbne det og indsætte et udklippet billede fysisk.

En af mine klare favoritter må være fra http://www.smykkelivet.dk hvor du kan finde et direkte link her: https://smykkelivet.dk/produkt/fotosmykke-m-hjerteform/

Smykket er en halskæde med et vedhæng formet som et hjerte, hvor der er indgraveret et nydeligt billede på (du bestemmer dog selv billedet). Der er også mange andre smykker inde fra den webshop, både med fotoindgravering, almindelig indgravering og den specielle med designet efter hvad der ønskes “indgraveret”.

Design-“indgravering”

Når vi snakker om indgravering så er det egentlig ikke helt indgravering. Det drejer sig om navnehalskæder – altså halskæder hvor vedhænget er formet efter det navn der ønskes.

Navnehalskæder kender vi og har været populære i Danmark on/off de sidste mange år, men lige præcis denne form for smykker er altså også blevet udviklet meget. Nu kan du både få ringe, øreringe og armbånd i samme udgangspunkt som de mere klassiske navnehalskæder.

Bonus – fødselssten!

Nu hvor du har udvidet din horisont hvad angår kendskab til indgraverede smykker og muligheder hertil inden for gavegivning, så bør du også vide at det nu er muligt at få smykker med fødselssten.

Hvad er fødselssten så?

Hver måned er tildelt en fødselssten. En fødselssten er en ædelsten der forbindes med den enkelte måned. Det betyder at hvis du eksempelvis er født i februar så er din ædelsten/fødselssten altså amethyst.

Du kan se alle fødselsstenene her:

Januar = Granat/Garnet (rødlig ædelsten)

Februar = Amethyst (lilla ædelsten)

Marts = Aquamarine (blå)

April = Klar krystal

Maj = Emerald

Juni = Lys amethyst (lyslilla)

Juli = Rubin

August = Peirdot (grønlig ædelsten)

September = Safir

Oktober = Rose Quartz

November = Gul Topaz

December = Blå Topaz