Køb af ur online – det skal du være opmærksom på

Vi handler mere end nogensinde på internettet og derfor er der flere og flere der åbner internet forretninger op, men desværre findes der også mange af de såkaldte online svindlere som bare er ude på, at score forbrugerne/kundernes penge ved at snyde sig til dem. Men heldigvis findes der nogle metoder du kan benytte til at sikre dig bedre over for eventuelle svindlere, de kommer her.

Når du beslutter dig for, at købe et ur online

Når du har taget beslutningen og vil købe et ur online, er der nogle ting du kan være opmærksom på, inden du lægger dine penge hos webshoppen.

Ser shoppen professionel ud?

En vigtig ting og lægge mærke til er om der er gjort noget ud af shoppen. Alle webshop ejere ved hvor meget det kræver at holde en shop ved lige og få den til at se godt ud. Er der kun ét billede eller ét produktbillede så tænk lige en ekstra gang, om du virkelig gerne vil have det ur.

Viser det sig at der ikke findes nogen billeder af uret, er det en god idé at forlade siden eller eventuelt kontakte shoppen og høre hvorfor der ikke er nogen billeder. Klikker du ind på et ur og der ikke er nogen produktbeskrivelse, kan du ikke forvente at få hvad et eventuelt billede skulle vise. Så hvis du kommer ind på en side, og det ligner noget du mener alle og en hver kunne sætte op så pas på.

Om os side / kontakt

På de fleste webshops er der en ’’om os’’ side hvor du kan læse historien om siden, måske hvorfor den drives osv. Her kan det være en god idé og se om der findes en adresse og om det eventuelt er muligt at kontakte siden enten via e-mail eller via telefon. (Telefon er bedst, så snakker du med personen)

Sikkerhed

En sidste lille ting er… Beskriver webshoppen sikkerheden på siden? Man kan ikke være for forsigtig og hvis shoppen beskriver sikkerheden og hvilke ting de gør for at overholde sikkerheden, så kan du eventuelt undersøge disse ting ved at google.

Timebay.dk har vi f.eks. SSL-certifikat. Det er et certifikat der gør, at en eventuel betaling på vores webshop bliver krypteret så cyber kriminelle ikke kan bryde ind og lave rod i tingene.

Derudover er vi webshop-mærket. Hvilket betyder, at vi overholder alle regler med hensyn til online-handel du kan læse mere om det på webshop-mærkets hjemmeside, og til sidst og ikke mindst samarbejder vi både med NETS der er Danmarks største udbyder af betalingskort, samt Post Danmark.