Lær at redde liv

First-8 er Danmarks største hjertestarter-webshop og har landets dygtigste instruktører inden for området. Virksomheden tilbyder førstehjælpsundervisning, kompetent vejledning og salg af hjertestartere til konkurrencedygtige priser. First-8 er desuden landsdækkende, så du kan få førstehjælpsundervisning og vejledning uanset hvor i landet du befinder dig. Alle hjertestartere som sælges af First-8 er desuden godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Hos First-8 bruger man ledere og certificerede førstehjælpsundervisere fra Forsvaret til at undervise både privatpersoner og virksomheder, og First-8 er altid opdateret med den nyeste viden og tendenser inden for førstehjælpsområdet

Førstehjælpskursus til alle

At have gennemført et førstehjælpskursus kan være forskellen mellem liv og død. At være kompetent oplært og vide hvad du skal gøre hvis ulykken skulle være ude, kan være altafgørende for, hvordan udfaldet af fx et hjertestop ender. Hos First-8 brænder vi for at skabe et sikkert Danmark, og vi er stolte af at være Danmarks førende webshop inden for hjertestartere.

First-8 tilbyder førstehjælpskurser til alle – både private, erhverv, forældre mm. – og til hele landet. Fokus er på, at det skal være let for alle at lære førstehjælp, og alle skal føle sig trygge og sikre ved at yde det, såfremt situationen en dag skulle opstå, og man skulle få brug for det. Derfor er undervisningen hos First-8 en blanding mellem teori og praksis – her opstår nemlig den bedste læring. Der undervises desuden i praksisnære scenarier, og kursisterne bliver inddraget og får lov at udføre de forskellige teknikker på både hinanden og på førstehjælpsdukkerne. Det er med til at få kursisterne til at føle sig trygge i brugen af de forskellige metoder og teknikker.

Der undervises desuden altid efter de nyeste retningslinjer inden for førstehjælp og i tilfælde af ny viden eller nye bestemmelser, sørges der for, at underviserne altid er opdateret.

Førstehjælpskasse til bilen

Mange uheld sker i trafikken. At have en førstehjælpskasse i bilen er derfor meget vigtigt, og kan i sidste ende være med til at redde liv. Hos First-8 kan du købe en førstehjælpskasse til bil, som indeholder alt hvad du har brug for, i en lille og praktisk indpakning.

Med denne førstehjælpskasse til din bil, kan du være helt sikker på, at du altid er klar til enhver nødsituation som der evt. måtte opstå mens du er på farten. Kassen indeholder førstehjælpsudstyr til både små og store skrammer, heriblandt en saks til at klippe sikkerhedsselen over med i tilfældet af, at det skulle være nødvendigt.