Legehus.dk er klar med nye produkter!

Find legehuset dine børn vil elske!

Intet indbyder til fantasifuld leg i den friske luft som et legehus. Legehuset har i generationer dannet ramme om ”far, mor og børn”, vovede sørøvertogter, gourmetværdige sandkager og alverdens andre fantasifulde eventyr.

Fra vores lange erfaring med salg af legehuse ved vi, du som forælder ønsker et legehus i høj kvalitet. Et som du ved, står mål med vejret og klimaets barske test og som kan tåle når ungerne og deres legekammerater klatrer, smækker med døren og hopper løs.

Det finder du på legehus.dk, hvor vi fører et bundsolidt sortiment bestående af vejrbestandige legehuse, der kan klare vild leg og samtidig ser flotte ud i haven. Og bare rolig, det behøver ikke koste en formue. Derfor har vi naturligvis billige legehuse som en fast del af sortimentet.

Giv legen frit spil – mere end 40 forskellige legehuse

Leg er vigtig for dit barn. Når dit barn befinder sig i legens univers, udvikler din dreng eller pige sine kreative og motoriske færdigheder, ligesom de sociale færdigheder udvikler sig, når legen foregår i fællesskab med søskende eller gode legekammerater.

I en tid hvor mobiler, tablets og spilkonsoller reducerer den vigtige udendørs leg, er vi stolte over at kunne præsentere mere end 40 forskellige legehuse!

Eftersom legen er mangfoldig, er vores sortiment det naturligvis også. Dit barn behøver derfor ikke at have det samme legehus, som naboens barn, men kan få sit helt eget drømmehus. Hos os kan du bl.a. bestille malede, trykimprægnerede og ubehandlede legehuse i træ samt plastlegehuse eller legehustyper godkendt til offentligt brug.

Det store spørgsmål: er det sikkert?

Vi kan ikke garantere, der ikke opstår ballade, når du afbryder den kreative leg og kalder børnene ind til spisetid. Vi kan til gengæld garantere, at alle vores legehuse er konstrueret, så de overholder europæiske standarder inden for åbninger, hvor ekstra afstand skaber øget sikkerhed. Ligeledes er taget på de enkelte legehuse bygget, så der ikke opstår mellemrum, hvor anoraksnoren eller andet kan sætte sig fast.

Dertil er alt træmateriale udformet med stærke overflader, så de ikke nemt kaster splinter af sig. Det giver de bedste forudsætninger for sikker, sjov og kreativ leg.

Er det svært at samle et legehus?

Når du modtager dit legehus, medfølger der naturligvis tilbehør som skruesortiment samt nøje instruktioner, der gør det let at samle. Flere legehuse og legetårne har tilmed komponenter, der er samlet i moduler, så to personer fuldfører samleprojektet i løbet af blot et par timer.

Alle komponenter er lette at passe sammen, men du skal naturligvis selv sørge for, du bygger legehuset på et plant underlag. Legehus.dk tilbyder naturligvis brugbart tilbehør til det nye hus. Vi forhandler alt fra trægulv til legehuset til faldunderlag m.m., som du finder under kategorien ”tilbehør til legehuse”.