Lyset til bilen bør være i LED pærer!

Af og til, så skal der skiftes en pære i bilen og det kan man ikke komme uden om. Er det bare lys til bagagerummet, skal man købe en w5w pære og ofte med en T10 fatning, så den passer i. I mange år, så har den virket ved hjælp af glødepære teknologien. Ulempen ved den, er at det koster meget i strøm og ikke holder ret længe, dog er det lys den giver meget mere behageligt. Nu er det kommet det der kaldes LED pære, som på mange områder, har fordele frem for glødepærer.

En af de store forskelle ved LED pærer er, at de nærmest ingen strøm bruger i forhold til de gamle glødepære og de er så utrolig holdbare at der formegentlig går flere år før den skal skiftes ud med en ny. Det er også med til at hjælpe, til at bilen bruger lidt mindre brændstof end ellers og den nærmest aldrig skal skiftes. At skifte til LED, kan man med alle w5w pærer der findes og er ikke særlig svært at gøre, da der skal ikke meget til, andet end en skruetrækker for at skifte det.

For når det er med at skifte T10 fatning pærer til nye, er der slet ikke nogen grund til at få andre til det, da det er så enkelt at gøre selv. Faktisk tager det maks 10 til 15 minutter at skifte til en ny w5w. Når den så endelig er skiftet til en LED udgave, vil der gå meget længe, før der skal en ny i igen.

Her kan du læse en test med LED pærer: http://sondagsavisen.dk/2013/02/led-paeren-er-den-nye-superpaere.aspx