MMA Basis Regler

Hvis du har forhåbninger om at dyrke MMA på et lidt højere plan end for sjov i fritiden i din lokale klub, så er det altafgørende, at du har de rette forudsætninger for dette. Naturligvis betyder det meget, at du er i form til det, så du kan slå dine modstandere, men alt dette kan være fuldstændig ligegyldigt, hvis du ikke kender de basis MMA regler. Hvis ikke du kender de basis MMA regler, så er det fysisk umuligt for dig at skulle konkurrere mod andre i MMA. Det er nemlig ikke bare så logisk, som man ellers skulle tro, hvordan de basis MMA regler indrettet, og der er mange ting, man kan bruge dem til. Du vil vel nødigt se dig selv snydt, fordi din modstander fik brugt de basis MMA regler til sin fordel for så at vinde over dig i en kamp. Hvis du nu kendte de basis MMA regler under kampen, så kunne du jo hurtigt få overblik over situationen og sørge for, at din modstander ikke kunne drage fordel af sin kendskab til de basis MMA regler.
Udover de helt basis MMA regler under selve kampen, er der også andre basis MMA regler. Her er der tale om alle de faktorer, der ikke foregår under selve kampen. Altså kunne det f.eks. være de basis MMA regler om påvirkning af stoffer. Du må især ikke tage doping, hvis du skal overholde de basis MMA regler, da det ville være en kraftig udefrakommende påvirkning, der ikke er fair over for din modstander. Derudover, så må du aldrig tabe en MMA kamp med vilje eller få din modstander til at tabe med vilje. Det ville i den grad heller ikke være fair for nogen, og det ville faktisk i nogle tilfælde være både i mod de basis MMA regler, men også i mod den danske lovgivning om matchfixing.
Der er altså mange ting, du skal kunne klare, hvis du vil komme nogle vegne med at dyrke MMA. Naturligvis skal du være klar på at træne utrolig meget i rigtig lang tid, hvilket kræver en fantastisk disciplin og viljestyrke, da træningen ofte kan være umenneskelig hård. Du kommer dog ingen vegne med din træning og din viljestyrke, hvis ikke du tager lidt tid ud af din kalender til at få fuldstændig styr på alle de mest basis MMA regler.