Ny stole-serie på vej fra Farstrup Furniture

Én af de nye stole fra serien “Nobel” – På billedet er Nobel 8920 vist.

Siden de nye ejere overtog roret hos Farstrup Furniture i foråret 2017, er der blevet arbejdet i kulisserne på en ny serie af Farstrup stole. Resultatet af dette arbejde er blevet til “Nobel-serien”. Det nye skud på stammen af lænestole forventes at blive sat i produktion i 2019, og kan findes hos forhandlere af Farstrup Furniture møbler over hele landet.

Den nye flagskibsmodel fra den gamle møbelfabrik

Hos Farstrup Furniture selv, bliver Nobel-serien kaldt for deres nye flagskibsmodel. Den nye lænestol kommer med flotte sammenpudsede arme og en høj ryg for maksimal siddekomfort. Det giver et flot og ædelt look, med stilfulde nordiske træk. Stolen kommer i 2 versioner; en uden øreklapper og en med øreklapper (vist på billedet).

Den nye stole-serie er en del af Farstrups ændrede fokus på målgruppen, som hidtil har været det ældre segment, som Farstrup Furniture dog agter at fastholde som kernemålgruppe. Med de nye Nobel-stole har man tænkt i nye designmæssige gange, for at appellere til et yngre segment med et moderne og unikt udtryk med samme høje komfort som Farstrup Furnitures andre kvalitetsmøbler er kendt for.

Med Nobel-serien får du nostalgisk charme og gennemtænkte tekniske finesser. Der er lagt maksimalt fokus på glæden ved at sidde godt. Trinløs justering af hvileposition og armlæn med et godt greb, samt et tidsløst design, er blot nogle af grundene til at anskaffe den nye Nobel lænestol.

Med stolens simple og stilrene design, kan Nobel-serien anvendes i mange sammenhænge, kombinationer og i flere af hjemmets rum.

Nobel-stolene fås med stel i massivt eg og tilbydes i forskellige bejdseformer; Ubehandlet, natur, lysnet, hvidolieret, lys brun og sortbejdset. Der gives ydermere 10 års garanti på det solide træstel, så du er sikker på at have en stol nu og i generationer.

Træet har en markant struktur med tydelige åretegninger og et levende farvespil, der giver liv og sjæl i rummet.

Nobel 8900

Dansk design – dansk håndværk

Den kommende Nobel-serie er designet af den danske møbeldesigner Ole Tornøe Olesen, der har øjne for detaljen og den klassiske møbelstil. Stolene er danske hele vejen igennem lige fra designeren til den danske møbelfabrik, hvor hver enkelt stol kommer forbi et hav af faglærte håndværkere som snedkere, polstrere, syersker m.fl.

Nobel-stolene bliver, ligesom resten af Farstrup Furnitures møbler, individuelt tilpasset til hver enkelt persons unikke mål og kan fås med flere forskellige tilvalg. Vælg f.eks. mellem kvalitetsstof- eller lædermaterialer og et stort udvalg af farvekombinationer.