Renovering af hus – alt det vigtigste

Renovering af hus, er vigtigt, for at vedligeholde huset men det øger også boligens værdi.

Skal du have renoveret dit nye- eller allerede eksisterende hus så læs med her for at få nogle vigtige informationer omkring det fra Alt om renovering. Nogle renoverer deres hus for deres egen skyld og andre tænker i helt andre baner. Der er nemlig nogle mennesker der renoverer deres hus for at skabe mere værdi til huset, så de i fremtiden kan sælge det dyrere. Nogle gør det også af begge grunde.

Hvilken type renovation kan bedst betale sig?

Er det hele huset der skal total renoveres? Eller nøjes ud bare med at renovere enkelte af husets rum.
Renovering i nogle udvalgte rum fremfor andre kan betale sig bedre. Det kan det altid bedst betale sig at renovere de rum der kræver lidt mere, som f.eks. køkken, bryggers og badeværelse. Et andet rum der vil være en god ide at renovere, er kælderen. Er din kælder ikke lavet til at kunne opholde sig i og bo, ville vi anbefale dig at renovere det så du også får udnyttet denne etage. Når du vælger at renovere hele kælderetagen, badeværelset eller køkkenet tilskriver du en masse værdi til dit hus. Så hvis du en dag vælger at sælge huset videre kan huset sælges for en meget højere pris. Det vil altså sige at du fortager dig en god investering.

Læs vores indlæg omkring kælder renovering og få alt det at vide du behøver: https://altom-renovering.dk/blog/renovering-af-kaelder-her-er-hvad-du-skal-vide-6

Du skal derimod også være forsigtig omkring de renoveringstiltag du har tænkt dig at foretage. Nogle renoveringer og ændringer kan også være med til at dit hus kvalitet falder og dermed også dit hus værdi.

Start med en plan for renoveringen af dit hus

Det er vigtigt at starte med en grundig plan for din renovering. Der er en masse ting og budgetter der skal holdes styr på.

Inden du begynder på din renovering af dit hus, ville et godt tip være at finde en arkitekt, der kan komme med nogle gode løsninger til lige præcis din bolig, som du aldrig selv ville have tænkte på. Hvis der er meget der skal ændres og bygges om i forbindelse med renoveringen af dit hus, ville det være en god ide at finde en ingeniør for at sikre dig at det hele er sikkert og lovligt. Undersøg også om du skal have tilladelser til nogle af dine renoveringstiltag, for ikke at få problemer senere hen i fremtiden. Du kan læse mere om tilladelser til byggeprojekter hos Alt om renovering.

Du kan inde på Alt om renovering hjemmeside, finde en række andre blogposts som giver dig en masse viden og inspiration til dine renoveringsprojekter. Du kan også bruge vores søgefunktion, der er med til at hjælpe dig med at finde lige præcis den håndværker du har brug for til dit projekt. Hos Alt om renovering kan du også få hjælp til en masse andet.