Sådan får du et sundt og velfungerende immunforsvar

Det er vigtigt at have et godt, solidt og ikke mindst velfungerende immunforsvar. Et sundt og velfungerende immunforsvar gør nemlig, at man ikke særlig nemt bliver syg, og det kan der jo være mange fordele ved.

 

Man kan styrke sit immunforsvar på flere forskellige måder. Den bedste og mest effektive måde er dog at spise en sund og varieret kost, som består af masser af grøntsager, frugter osv. Derudover er det også vigtigt at holde sig fysisk aktiv hver dag. Det anbefales voksne at dyrke mindst 30 minutters motion om dagen, dog gerne en hel time.

 

Når man skal vælge, hvilken motionsform man vil benytte sig af, er det vigtigt at tage højde for, om man måske har nogle begrænsninger i forhold til en bestemt sport.

 

Skal du styrke dit immunforsvar, er det altså nemmest og mest effektivt at benytte sig af en kombination af sund kost og motion. Husk at spise sundt og varieret og dyrke en halv times motion dagligt. Derudover er det en god ide at holde sig langt væk fra mennesker, der er syge, så man ikke selv bliver smittet.