Sidste skoledag kostumer – nyd dagen før dine eksamener

I foråret og den tidlige sommer starter læseferien samt forberedelserne til alle prøverne. Derfor skal de  unge mennesker terpe, så de kan bestå folkeskolens afgangseksamen med et flot resultat. Resultatet er vigtigt da det åbner op for en hel masse nye muligheder resten af livet.

Man kalder det det forsømte forår, På grund af at man skal sidde indendørs og terpe og ikke kan komme ud og nyde de første solstråler og at vinteren er forbi. Synd for de studerende, men heldigvis er det jo kun for en stund. Når eksamenerne er veloverstået, så står sommeren for døren og den bliver med garanti nydt!


Sidste skoledag kommer snart

Men før læseferien starter kan de unge give los ved sidste skoledag hvor man laver sjov med de yngre elever og de voksne på skolen. Her leger man lege og klæder sig sjovt ud. Det er en fest hvor alle er udklædt og hvor der er masser af skæg og ballade og en rigtig god stemning.
Ved sidste dag før læseferien findes der  tradition for at hele skolen er med i morsomhederne, hvor 9. og 10. klasserne klæder sig ud, kaster karameller ud til alle de andre elever på skolen samt har arrangeret lege for hele skolen og for en gangs skyld får lov til at holde lidt sjov med lærerne før de ordentligt siger farvel. Normalt er lærerer kedelige, men til sidste skoledag lever de fleste op. Måske fordi at de endeligt slipper af med de elever der har plaget dem de sidste mange år. Hvem ved? 🙂


Find et kostume på nettet

Når du skal finde smart udklædning til sidste skoledag, er det nemt at bestille kostumerne på nettet, hvor der findes masser af billige kostumer i forskellige modeller. Udvalget af kostumer er stort og du kan være alt fra fræk, til sød og yndig eller hvad med bare at se rigtig lækker ud? Mulighederne er mange og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Det er hurtig og nemt at købe udklædningstøj  online, man skal bare huske at købe nogle dage i forvejen, for at være sikker på at kostumet kommer frem.


Hurtig levering

Heldigvis leverer de fleste hurtige kostumer, så et par dage i forvejen er ofte fint.


Find en udklædning
der passer  til dig der gerne vil være i centrum. Du kan også vælge et mere afdæmpet kostume, hvis du ikke vil skille dig ud. Hvis du køber kostume til sidste skoledag online, kan du bestille det hele samme sted, og det er nemt og enkelt, hvorfor man bruger mindre tid.