Vil du gerne finde den helt rette hundeskov? Her har du hjælpen!

Det bliver stadig mere og mere populært med hundeskove rundt omkring i det danske land. Menneskets bedste ven har brug for luft og motion, og det samme har mennesket. Derfor kalder naturen på os og vores firbenede kæledyr.

Men hvad hvis du lige er flyttet til et nyt område med din hund (og måske også familie)? Er der overhovedet så nogen hundeskove i nærheden, som I kan gøre brug af? Eller er I dømt til at klare den i haven eller på asfalt?

Næh, næppe. Der burde være rigeligt med plads til både du og din hund.

Hvis du for eksempel downloader app’en Hundeskove i Danmark, kan du se, om der ligger nogle kendte hundeskove i nærheden. Eller også finder du ud af, at du ikke skal køre særligt langt, før I kan boltre jer godt og grundigt i den danske natur.

Se anmeldelser og de gode informationer

Du kan endda forberede dig ret så godt på en tur i hundeskovene. For inde på app’en er du ikke alene, men sammen med +3430 hundeejere, hvor mange giver deres besyv med.

De (og du) kan eksempelvis anmelde de forskellige hundeskove. Så kan du se, hvilke hundeskove der rangerer højt, og som ville være supersjov at besøge for både du og din hund. Eller give de gode/dårlige tips videre til andre!

Ofte vil du også kunne finde velformulerede good-to-know ting omkring hundeskovene.

Hvis du gerne vil sikre dig, at din hund ikke løber væk, kan der stå, at der er indhegning.

Hvis du gerne vil have muligheden for agility-bane eller andre former for hundesport, oplyser nogle brugere også dette.

Hvis du gerne vil vide, hvor du bedst kan parkere, finder du også nogle gange den mulighed.

Ja, meget kan du altså finde herinde.

Socialt hunde-medie

Okay, hunde er måske ikke vildt interesserede i at socialisere gennem digitale medier. Det indrømmer vi gerne. Men måske du gerne vil socialisere med andre hundeejere?

App’en giver også en god mulighed for at kunne kommentere de forskellige hundeskove med tekst og billeder. I så fald kan du holde øje med, hvem der måske på daglig basis kommer i skoven.

Eller du kan søge andre hundeførere at gå tur med? Altså, vi elsker jo vores hunde, men de siger ikke så meget. Og menneskelig hyggesnak og samvær kan vi altid bruge i det fri.

Billederne kan f.eks. også deles til Facebook supernemt. I det hele taget en genial app! Som endda kan læses på både Tysk, Engelsk, Spansk og Svensk foruden det danske. Dog kan det loves, at de fleste brugerkommentarer er danske.

Hvad skal en god hundeskov indeholde?

I virkeligheden behøver den ikke at indeholde specielt meget. Kun hvad der er godt og passende til dig og din bedste firbenede ven.

Der skal bare være nok plads, og så skal du kunne lide omgivelserne.

Den gode hundeskov behøver heller ikke at være fyldt med andre hunde. Nogle gange fanger det bare træls opmærksomhed, hvor det i stedet vil være rart at kunne fokusere på sin egen hund.

Vi håber, at denne artikel omkring hundeskov-databasen faldt i god jord hos dig. Så du selv kan komme ud og få lidt jord under støvlerne – eller poterne 😉

Det er ingen nyhed. Faktisk har Hundeskove i Danmark fandtes siden 2012. Men derfor gør det intet at udbrede kendskabet mere til app’en.

For hundeejere – og hundeelskere – vil altid have brug for hundeskove!