VVS Fredericia

Velkommen til Wither’s VVS i Fredericia

Vi tilbyder kvalitetsarbejde indenfor alt i VVS opgaver i Fredericia og omegn.

Winther’s VVS blev etableret i 1997. Vores største fokus er at levere kvalitetsarbejde, da VVS løsninger skal holde mange år frem. Winther’s VVS tilbyder bl.a. vandinstallationer, fjernvarmeanlæg, installationer i køkken og badeværelse, stokerfyr mv. Vi gør os meget i renoveringsopgaver, hvor folk får lavet nye køkkener, badeværelser osv. og her går vi ind og hjælper med vand og varme installationer. Står du derfor og skal renovere dit hus eller dele af det, kan vi være behjælpelige med ovennævnte punkter. Winther’s VVS påtager sig både store og små opgaver for private såvel som erhverv, herunder ejendomsservice og boligorganisationer – vi tilbyder reparationer og servicetjek af badeværelser og køkkener og ordner installationer i forbindelse med flyttelejligheder.

Står du og skal renovere, anbefaler Winther’s VVS følgende:

  1. Budget

    Sørg først og fremmest for at have styr på budgettet for dit bygge/renoveringsprojekt. Mange byggeprojekter kan ofte byde på uforudsete udgifter, hvis de installationer der eksisterede før, skaber problemer. Medtag altid en post i dit budget for den slags uforudsete udgifter, for at undgå at dit byggeprojekt går i stå eller bliver forsinket, fordi finansieringen ikke er på plads.

  2. Forsikring

    Skulle der opstå nogle store uforudsete udgifter, er det klogt at have en forsikring der kan hjælpe dig. En forsikring bør dække de eventuelle skader, der f.eks. kan opstå under et byggeprojekt, specielt når man arbejder med vand. Spørg dit forsikringsselskab om de tilbyder en risk- eller entrepriseforsikring, som er den du har brug for når du renoverer.

  3. Benyt altid en autoriseret VVS-installatør

    Uanset om du kun skal have klaret dele af renoveringen, en komplet renovering eller blot en opfriskning af f.eks. badeværelse eller køkken, er det vigtigt at du har en autoriseret VVS-installatør med ind over. Fordelen ved at få udført hele renoveringen af en autoriseret VVS-installatør er bl.a. at konstruktioner bliver ordnet korrekt, og at din forsikring dækker, hvis der opstår skader under renoveringen. Derudover er det lovpligtigt at benytte en autoriseret VVS-installatør til meget af det arbejde der som regel skal laves på f.eks. et badeværelse. Vær opmærksom på at du også skal have en autoriseret elinstallatør og en autoriseret kloakmester ind over. Hos Winther’s VVS bestræber vi os på, at vores samarbejde med andre fagfolk også er kvalitetsbaseret. Vi kan derfor være behjælpelig med henvisning og kontakt til andre yderst kompetente håndværkere indenfor diverse faggrupper, som kan hjælpe med opgaver udover VVS-installationer.

Kontakt Winther’s VVS idag, hvis du står og skal igang med dit bygge- eller renoveringsprojekt og har brug for et uforpligtende tilbud!