Danmarks billigste palleløfter

En palleløfter har en uvurderlig plads hos rigtig mange virksomheder af den lille og mellemstore kaliber. Det er et værktøj som klarer det tunge læs for dig uden at beklage sig.

Palleløfteren har altid været en stor udgift for virksomheder, når de skulle ud og investere. Men nu er der kommet et opgør på markedet. Firmaet N.P. Trucks står bag den nye palleløfter som er klar til at erobre de danske virksomheder. Det er Danmark billigste med flere længder. Tjek priser og modeller på deres palleløftere, der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, så denne nye palleløfter, er det oplagte valg til små og mellemstore virksomheder. Netop fordi at den er uundværlig og giver stor værdi for virksomheder der har lager og logistik, der kræver en palleløfter som hjælperedskab.

Markedet for palleløftere led ligesom mange andre transportmidler, et stort tab under finanskrisen, men har bestemt taget et lunt opsving de seneste år. Konkurrencen for at udvikle den kvalitetsmæssige bedste palleløfter og til den skarpeste pris, har været med til at skabe et bredt udvalg på markedet, for salg af palleløftere.

Palleløfter – menneskets bedste ven?

Nogen vil nok sige ja uden og at blinke. Det drejer sig primært om lagerfolk og folk der arbejder indenfor detailbranchen. En palleløfter kan hjælpe dig med at løse mange udfordringer i forbindelse med løft og transport af gods.

Skal der løftes over et langt eller kort stræk så er en palleløfter din bedste ven. Den gode klassiske palleløfter har to solide gafler som den kan løfte store tung last med. Grunden til at den kan løfte så tungt gods er grundet dens hydrauliksystem. Dette system løfter pallerne og med grebet på håndtaget, kan du frigive løftet, så det kommer ned på jorden igen.         

En anden god ved palleløftere er at man blot skal lære det af en ansvarlig på arbejdspladsen. Den kræver intet specielt certifikat for at må blive brugt.


De findes også mere avancerede palleløftere som har elmotorer. De kan også fås med kontakter så du ikke behøves holde palleløfteren selv. De almindelige palleløftere kan fås i mange modeller og størrelser. Så om du skal løfte en kvartpalle eller en europalle så er det muligt at finde en palle til lige netop dit forbrug. På den måde sikre din virksomhed sig den bedste palleløfter til det rette formål. E-handel tager mere og mere over for tiden og derfor er det nu også helt naturligt at man nu kan købe sine palleløftere på nettet. E-handel er kommet for at blive og det her er et perfekt eksempel på det.