Få styr på din økonomi inden du låner

Når man låner penge så anbefales det altid at man har et stort overblik over sin nuværende økonomi, og lægger et budget inden at man optager lånet. Det skyldes at det er vigtigt at vide, om man har mulighed for at betale lånet tilbage, da det kan få store konsekvenser for en, hvis man ikke kan vedligeholde sit lån.

Hvis man ikke vedligeholder sit lån, så bliver det typisk også meget dyrere for dig at låne pengene, da der kommer større renter og ikke mindst rykkergebyrer på. Det er en rigtig ærgerlig måde, at bruge sine penge på – Bare fordi at man ikke havde lagt et budget over ens økonomi inden at man optog et lån. Vi er heller ikke interesseret i at du skulle ende i RKI.

 

Få styr på dine udgifter

Inden du optager et lån er det selvfølgelig utroligt vigtigt at du finder ud af, hvilke faste udgifter at du har. Når du har fundet alle dine faste udgifter, så trækker du dem fra dine indtægter og finder ud af, hvad du har tilbage af rådighedsbeløb.

Det er så dette beløb du har mulighed for at bruge i dit budget til mad, sjov og tilbagebetaling af lån.

Man danner sig hurtigst et overblik over dette ved, at lave et Excel ark, hvor man hurtigt kan lave udregningerne i.

 

Ansøg hos flere låneudbydere

Når du har fundet ud af, hvad du mulighed for at låne og betale tilbage pr. måned så er det tid til at finde ud af, hvor du skal låne pengene henne. Det optimale er selvfølgelig at låne pengene i banken da de typisk kan låne dig pengene billigere, end hvad de forskellige online låneudbydere kan.

Er dette dog ikke en mulighed så anbefaler vi, at du ansøgere hos flere forskellige låneudbydere. Bare fordi du ansøgere hos flere forskellige udbydere, så er det ikke nødvendigt at du optager lån hos dem alle sammen. Ved at ansøge hos flere forskellige udbydere, så har du mulighed for at ”shoppe” og finde det sted, som er det billigste og med de bedste vilkår for dig. Det kan virkelig godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på sine undersøgelser inden, at man optager lånet. Der er rigtig mange penge at spare på den måde i forhold til bare, at optage det første og bedste lån at man finder.

Vi håber denne guide har kunne hjælpe dig i mod at, finde frem til det helt rigtige lån til lige netop dit behov.