Forkæl kvinderne, det har de fortjent

Det amerikansk fænomen der er kommet til Europa, Valentins dag, står for døren. Det er dagen, hvor det mandlige køn, skal forkæle deres kone eller kæreste og kvinderne har efterhånden ladet sig forvente at det sker på netop datoen den 14.februar. Så d’herrer, forventningerne er der til Jer og I bliver nødt til at indfri dem.

Det er naturligvis meget forskelligt, fra forhold til forhold, hvor meget man gør ud af Valentins dag og hvor store gaver der gives. Nogle nøjes med en buket blomster, mens andre frier til kæresten på lige netop denne dato.

Vi skal huske på, at hverdagen hurtigt kan blive utrolig rutinepræget og man kan blive utrolig forvænt med ting, når man er vant til at de bare er der. Derfor er mit budskab til den mandlige befolkning, at Valentins dag 2013, skal kvinderne forkæles ud over det sædvanlige. Den romantiske tur til London, I har talt om, det er nu det skal være, eller det smykke, som hun har kigget på så længe, men som du ikke har haft tid og overskud til at forkæle hende med, husk nu at forkæl og vis at vi herrer, faktisk sætter stor pris på vores kvinder, vi kan dæleme ikke klare os uden dem. Giv den hele armen den dag, så bliver vi herrer, forkælet på et andet tidspunkt. Du kan sagtens finansiere Valentins dags gave gennem et lån og så betale det af over tid, så føles det ikke som et slag på pengepungen, til gengæld har du vundet en kvindes hjerte, måske for altid. Det er godt at der findes en dag, ligesom mors dag og fars dag, hvor vi forkæler vores kvinder, så det ikke blot er noget der går i glemmebogen og netop som tidligere skrevet, bliver rutinepræget.

Vi skal værne om vores kvinder, rigtig god Valentins dag skal det lyde herfra.