Intern uddannelse i virksomheden

Få højnet kompetencerne i virksomheden med intern uddannelse. MacMann Berg tilbyder lederuddannelser, specialdesignede uddannelser samt interne uddannelser til virksomhedens medarbejdere, ledere eller konsulenter. Vi skaber værdi og klæder jer på med både teori og praksis, så I kan nå jeres mål i fællesskab.

Lad lederuddannelsen komme til jer

Det er ikke altid muligt at samle og korrigere et fælles uddannelsesforløb for virksomhedens ledere og medarbejdere, når det er uddannelse ud af huset. Derfor tilbyder MacMann Berg at komme til jer og undervise jeres medarbejdere. I sparer ofte tid og penge med et internt uddannelsesforløb. Vi specialdesigner gerne et eller flere forskellige uddannelsesforløb uanset om det drejer sig om uddannelse eller videreuddannelse til medarbejdere, ledere eller konsulenter. Her sørger vi for med nøje planlagt undervisning af både praksis og teori indenfor ledelse, organisationsudvikling, forebyggelse af sygefravær, relations-baseret ledelse og meget mere at skabe værdig for både medarbejdere som organisationen som helhed. Vi klæder jer på til bedre samarbejde, større forståelse for diverse daglige situationer og ikke mindst at finde muligheder ved hjælp af metoder og strategier, hvor mulighederne før synes svære at finde.

Mange former for lederuddannelse

Hos MacMann Berg har vi flere lederuddannelser at vælge imellem. Håndtering af sygefravær kan ofte være problematisk for den eller de involverede parter. Vi klæder jer på til et godt forløb, hvor både forebyggelse af fravær og nærvær er i højsædet. Uddannelse indenfor ansættelsessamtaler er også en mulighed. Her er der igen fokus på både teori og praksis samt de menneskelige relationer ikke at forglemme. Gruppesamtaler kan også være en af de lederuddannelser, som I som virksomhed vælger at fokusere på. Virksomheder i dag har ofte mange større møder eller interne samlinger med et væld af vigtige informationer, der skal videregives. Lær at håndtere disse gruppesamtaler på bedste og mest effektive vis med en af vores populære uddannelser. Uddannelse indenfor strategisk relationel ledelse og systemisk leder- og konsulentuddannelse hører til blandt vores mest populære lederuddannelser hos MacMann Berg.

Få lederuddannelser på kort tid

Det er i dag muligt at få en højtkvalificeret lederuddannelse på blot få uddannelsesdage. MacMann Berg tilbyder lederuddannelser på så kort tid som 12 uddannelsesdage. Her er der fokus på teori og praksis. Disse åbne uddannelser indbefatter emner som strategisk relationel ledelse og systemiske lederuddannelser. Her kan der findes variationer over temaerne fravær, ledelse af skolereformen i praksis, konsulent- og coachuddannelse, grafisk facilitering, medarbejderuddannelse, uddannelse indenfor ansættelsessamtaler og testanvendelse i systemisk perspektiv. Hos MacMann Berg har såvel medarbejdere som ledere mulighed for på ganske kort tid at blive ekstra godt klædt på med faglige kvalifikationer. Vi højner kompetencer og sikrer os, at de metoder og strategier der ligger til grunde for undervisningen bliver let anvendelige efterfølgende for den pågældende person. Vi sørger for at bidrage med værdi, der gavner kursister og deltagere personligt samt fagligt. Vi skaber kulturbærere, der kan være vigtige brikker i at få virksomheden i mål med den valgte strategi. Lederuddannelser hos MacMann Berg har til hensigt ikke blot at dygtiggøre ledere og medarbejdere, men at højne ambitionerne for virksomhedens interne kultur og engagement fra hvert enkelt medarbejder.