Kviklån – forbrugslån på nettet

Der findes efterhånden en lange række låneudbydere der alle tilbyder alle mulige former for forbrugslån (kviklån), både med længere og kort løbetid. Herunder er en kort beskrivelse af forskellige typer af kviklån – forbrugslån på nettet.

Kviklån – forbrugslån på nettet

Et kviklån er et forbrugslån der typisk er optaget direkte på nettet. Fordelen med et kviklån er at låneudbyderen ikke kræver ret mange oplysninger af låntageren. Typisk er de eneste krav for at kunne optage et kviklån, at man er fyldt 18 år og at man ikke er optaget i RKI. Kan man opfylde dette, så kan man som regel optage en forbrugslån på nettet. Det er altid en god idé at sammenligne de renter som de forskellige kviklån bliver tilbudt til. Som regel er det ikke altid nok kun at sammenligne renterne, men de samlede årlige omkostninger i procent, også kaldet ÅOP (Årlige omkostninger i procent). Det er pt. muligt at optage et kviklån fra 500 kr. og helt op til 350.000 kr.

Samle lån

Hvis du er i en situation, hvor du har optaget en række mindre lån, så kan det som regel godt betale sig at samle disse lån i et større forbrugslån (samle lån), således at du minimere dine låneomkostninger (renter og gebyrer). Så i stedet for at betale renter og gebyrer hos flere låneudbydere, så betaler du kun omkostninger for et samlet lån og derved frigiver du midler til dig selv. Du kan på nettet hurtigt finde en oversigt over låneudbydere, der alle tilbyder dig at samle dine små lån i et større lån (samle lån).

Lån penge gratis

Det seneste år er der kommet en helt ny type kviklån, nemlig de gratis lån. En række kviklån udbydere tilbyder nu at man som låntager kan optage et gratis kviklån, helt uden renter og gebyrer. Der er dog flere faktorer der skal være opfyldt for at lånet forbliver gratis. De gratis kviklån er som oftest små ret korte lån, der skal tilbage betales inden 30 dage for at lånet skal forblive gratis. Typisk så skal lånet ligeledes være det første lån man optager hos låneudbyderen – da de ofte reklamerer med at første lån er gratis.

Hvor mange penge kan man så lån gratis?

Lige pt. findes der fire kviklån udbydere, der alle tilbyder dig at låne penge gratis i en kortere periode:

  • Kvikautomaten tilbyder at du kan låne 4000 kr. gratis i 30 dage
  • Trustbuddy tilbyder at du kan låne op til kr. 4000 gratis i 14 dage
  • NetCredit tilbyder at du kan låne 4000 gratis i 30 dage
  • Vivus tilbder at du kan låne 3000 kr. gratis i 30 dage

For at ovennævnte lån skal forblive gratis, så kræver det at låne tilbagebetales inden for den givne tidsramme.