Professionel juridisk bistand i Odense

At købe fast ejendom er en stor beslutning, og for mange den største investering i livet. Derfor er det vigtigt at være godt klædt på. Her kan en køberrådgiver hjælpe dig. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvilken type køberrådgiver du vælger. Alle kan nemlig, potentielt set, kalde sig køberrådgivere – uagtet uddannelse, erfaring og baggrund.

Derfor bør du sikre sig, at den køberrådgiver du vælger, har en juridisk baggrund, så du er sikret kompetent, juridisk og ikke mindst uvildig rådgivning fra én som ikke har interesse i dit valg af forsikringsselskab eller boliglån.

Køberrådgivning i Odense

Hos Kjølby Juristen i Odense kan du få 100% uvildig køberrådgivning i forbindelse med dit køb af ejendom. Kjølby Juristen har over 15 års erfaring med køberrådgivning, og fremstår altid helt uvildige – Kjølby Juristen har nemlig ingen interesse i dit valg af f.eks. forsikringsselskab eller boliglån. Her vil du i stedet blive hjulpet sikkert og trygt igennem hele din handel – lige fra start til slut.

Du skal være opmærksom på, at ejendomsmægleren i et boligkøb, er sælgers mand, og primært varetager sælgerens interesse. Ejendomsmægleren må ikke yde køberrådgivning til dig. Derfor er det vigtigt, at du har en som er på din side også. Og her kan du få kompetent og uvildig køberrådgivning i Odense hos Kjølby Juristen.

Få hjælp til ejerskifteforsikring

Foruden køberrådgivning, tilbyder Kjølby Juristen også hjælp til ejerskifteforsikring.

Der er typisk mange spørgsmål som skal besvares i forbindelse med ejerskifteforsikringer: skal man tegne en udvidet ejerskifteforsikring? Skal forsikringen dække i 5 eller 10 år? Og hvad dækker forsikringen egentlig? Disse spørgsmål bør man drøfte med sin boligadvokat eller køberrådgiver. Særligt er det vigtigt at få klarhed over, man om overhovedet bør tegne en ejerskifteforsikring og i så fald hvilken type.

Dette kan Kjølby Juristen i Odense hjælpe dig med at blive klogere på. Kjølby Juristen har nemlig ekspertisen og overblikket, så du får lige præcis dén type ejerskifteforsikring som er bedst for dig og din kommende bolig.

En ejerskifteforsikring kan f.eks. dække skjulte skader, som ikke er blevet nævnt i tilstandsrapporten. Det er kun skader, som ikke er nævnt i rapporterne, som ejerskifteforsikringen dækker. Er der tale om en skade, som dækkes af andre forsikringer, dækker ejerskifteforsikringen dermed ikke.

Hos Kjølby Juristen er du altid velkommen til at spørge, hvad enten det drejer sig om køberrådgivning, ejerskifteforsikring eller noget helt tredje. Ring eller skriv da – det koster ikke noget.