Spar penge på din sag med freelance sagsbehandling

Hvis du står og mangler juridisk assistance, kan det mange gange være et dyrt valg at gå til et af de store advokathuse. Her kan en timeløn godt overstige både 2.000 og 3.000 kroner. Derfor bliver det en dyr omgang, hvis du står og mangler hjælp til mindre problemstillinger eller blot arbejdsopgaver i din virksomhed, som du ikke har tid til. Derfor vælger rigtig mange at søge hen mod freelance sagsbehandling. Her er priserne nemlig ofte markant lavere, og du kan derfor få dine opgaver løst til færre penge – men stadig til en høj faglig kvalitet, professionelt og på et tilfredsstillende niveau. En af de forskellige freelance sagsbehandlere er fx Chanie Rasmussen fra Juridiskservicecenter.

Lave omkostninger med freelance sagsbehandling

Du har mulighed for at finde freelance sagsbehandlere, som kun tager ned til 250 og 350 kroner i timen. Det er altså en væsentlig besparelse sammenlignet med andre af dine muligheder. Og du kan stadig få hjælp til en række forskellige områder.

Og det er uanset, om du har brug for hjælp til at udsende og skrive fakturer, formulere kontrakter tinglysning, gældsbreve og en række andre administrative og juridiske opgaver.

Hvem er freelance sagsbehandling til?

Det er en række forskellige former for virksomheder eller privatpersoner, som kan have gavn af det. Hvis I har ekstraordinært travlt i virksomheden og ikke penge til at ansætte en ny medarbejder, kan det være en god idé. Det kan være på et advokatkontor eller hos en ejendomsmægler, hvor I har brug for en ekstra hånd. Også boligselskaber kan have gavn af at få hjælp at en freelance sagsbehandler.

Der er naturligvis også en række forskellige private personer, som kan have gavn af det. Og det kan fx være i forbindelse med et køb af en ny bolig, hvor du har brug for en ekstra hånd for at sikre dig, at dit køb går gnidningsfrit, og du undgår yderligere problemer i fremtiden. Boligrådgivning kan du også få hjælp til hos Juridiskservicecenter.

Hjælp til næsten alle slags sager

Det er derfor muligt for dig at få hjælp til en række forskellige sager eller problemstillinger, som du står overfor. Og på den måde kan du komme over problemer eller få løftet de administrative byrder i din virksomhed – netop ved at hive en ekstra hånd ind freelance, som kan hjælpe jer og supplere med nogle ekstra timer i døgnet. Derudover er det naturligvis på en mere reversibelt grundlag, og du binder dig ikke på samme måde til samarbejdet, som hvis du ansætter en person.