CD Indspilning

Fødselsdage er altid en specielle begivenheder, og der holdes i traditionens tro  altid en brag af en fest. Da denne dag er speciel, hvorfor så ikke holde en fest som er udover det sædvanlige? Hos Fødselsdagsfest.com kan man finde mange sjov, spændende og anderledes underholdning, samt idéer til hvordan man kan gøre sin fødselsdagsfest hel speciel og som vil blive husket mange år frem.

Der er meget forskelligt underholdning at vælge mellem til en fødselsdag, og diverse kriterier for festen vil kunne opfyldes, så vidt muligt. Man kan bl.a. indspille en fødselsdagssang i et professionelt lydstudie, eller disco danse, med instrukser fra en professionel danse instruktør.

En af de mest populære underholdnings aktiviteter der finde på Fødselsdagsfest.com er CD indspilning af en sang, f.eks. en fødselsdagssang til fødselaren. Dette er en sjov og god måde at ryste gæsterne sammen på, vil kunne give deltagerne en anderledes og underholdende oplevelse for livet. Denne underholdnings aktivitet har længe været et populært og et stort hit til fødselsdagsfester og andre festlige begivenheder. Underholdningen vil kunne være bidragende til at få smilet frem hos gæsterne, samt skabe en sjov og underholdende feststemning.

Selve Cd indspilningen vil foregår på den måde at man til at starte med, med venner og bekendte, samlet  indspiller kor til omkvæd i sangen. Herefter indspilles de forskellige vers, ét af gangen. Efterfølgende skal selve beatet og sangen mixes og redigeres for at få det bedst lydende resultat. Det færdige resultat bliver herefter spillet for fødselaren og deres gæster. Dette er ofte en meget sjov oplevelse, da mange deltagere typisk aldrig har hørt deres egen stemme på et professionelt produceret musiknummer før. Afslutningsvis vil der blive lavet en CD udgave en det indspillede nummer, så det kan afspilles, igen og igen, til fødselsdagsfesten. Vores producer har mere end 15 års erfaring fra musikbranchen og lydstudiets udstyr er af højeste kvalitet.  Der er mulighed for at vælge mellem over 10.000 sange, og Selve CD indspilningen vil tage ca. 1 time. Denne type underholdningen er ideelt for grupper på 10-20 personer.

Så hvis man søger en sjov, underholdende og anderledes fødselsdagsfest, kan Fødselsdagsfest.com varmt anbefales. Rammerne vil derfor kunne sat for et brag af en fødselsdagsfest som er anderledes fra hvad man normalt ser, og som vil blive husket mange år frem i tiden. Er man på bar bund i forhold til aktiviteter og underholdning til sin næste fødselsdagsfest, har Fødselsdagsfest.com både idéer, aktiviteter og festudlejningsudstyr til din fødselsdagsfest!

Besøg os på: CD Indspilning