Hvordan får du sagt ordenligt farvel til dine kære?

Døden er en naturlig del af livet, hvor end uventet og uretfærdig den ofte må være.

Det at tage afsked med en du har kært, er noget af det sværeste man som menneske kommer til at gennemgå i løbet af livet.

Døden kan være meget uhåndgribelig, og især i situationer hvor den kommer uventet og uden varsel, men i den grad også i situationer hvor man i forbindelse med svære sygdomsforløb, har døden og uvisheden helt inde på kroppen overe lange perioder.

Uanset hvad tilfældet måtte være, om du mister en forælder af naturlige årsager, eller de mere uretfærdige tilfælde hvor du som barn mister en forælder – eller omvendt, mister dit barn – så er det vigtigt at få et sidste, kærligt og ordenligt farvel med den du har kært.

Hvor skal du starte?

I forbindelse med en forestående begravelse eller bisættelse, er der desværre en del ting man skal tage højde for. Og det er på trods af, at det at tage stilling til en begravelse, nok er det sidste man kan overskue i en svær tid.

I sådanne situationer, hvor der ikke findes det helt store overskud til planlægning af begravelsen efter du har mistet en pårørende, er den bedste mulighed, at finde en begravelsesforretning du har tillid til. Det er vigtigt at du kan føle dig tryg ved at tale med den bedemand du nu engang beslutter dig for, og at du føler at dine tanker og ønsker bliver hørt og respekteret.

 

Bedemand i Lyngby

Hos Lyngby Ligkistemagasin, er vi en familievirksomhed, der i mere end 3 generationer, har drevet begravelsesforretning.

Som bedemand er du vant til at svære situationer, samt vant til at håndtere sorg. Af denne grund gør vi en dyd ud af at udvise professionalisme, samt respekt for dem der har brug for hjælp i en svær tid. Vi har grundet vores mange års erfaring i af hjælpe pårørende, stor viden omkring håndtering og arrangering af begravelser og bisættelser. Derudover står vi altid til rådighed med uvildig rådgivning, som kan hjælpe dig og din familie godt videre.

Vi kan samtidig være behjælpelig med planlægning af mindehøjtideligheder hvor afdøde ikke er medlem af et trossamfund, og derfor ikke ønsker nogen ceremoni i kirke. Det gør blandt andet at du som pårørende stadig kan få hjælp til de praktiske ting i forbindelse med et dødsfald, selvom der ikke er ønske om nogen kirkeceremoni.

 

Kontakt os gerne for spørgsmål

Vi sidder altid klar til at hjælpe, og står gerne til rådighed til at svare på eventuelle spørgsmål, bekymringer eller noget helt andet, såfremt du måtte sidde med disse.