Mangler du en dessert til hyggen? – her er 3 gode forslag

Ved du ikke lige hvad du skal finde på at lave når dig og familien skal hygge sammen? Derfor har jeg taget den ulejlighed og fundet 3 opskrifter der er perfekte til hygge med familien. Desserterne jeg har udvalgt er ikke svære at lave og ikke tager alverdens tid – så du ikke skal stå i evigheder i køkkenet og være bange for et dårligt resultat. De er derimod meget velsmagende og vil eksempelvis være perfekte til hyggen på sofaen, så man kan få en hyggelig og smagfuld aften med familien – uanset hvilke planer man skulle have sat for sig.

 

Bounty opskrift – lav din egen bounties

Det kan være at man har en vis forkærlighed for de bounties som man kan få nede i supermarkedet, men efter man har prøvet denne bounty opskrift, vil dette syn være fuldstændig forsvundet. Der er ikke noget bedre end det hjemmebagte. Dine bounties vil give dig en markant bedre smagsoplevelse og følelse af tilfredshed frem for de købte. De er perfekte til at nyde med familien. Man kan også bruge denne bounty opskrift til det kommende arrangement, og medbringe de hjemmelavede bounties, som vil være et hit blandt børnene. Det er let at lave sine egne bounties med denne opskrift. Derudover kan du lave dine bounties ligesom du kan lide dem, så der ikke komme til at være hverken for meget eller for lidt kokos. Det er helt op til dig. Men efterhånden du lærer at perfektionere din egen version af bounty opskriften, vil du aldrig købe den regulære bounty. Så det er bare med at kaste sig ud i det. Selvom du muligvis kan føle at det hele er uoverskueligt, så bærer opskriften dig helskindet igennem. Derfor vil du ikke have noget at bekymre dig om.

 

Banan chokolade muffins – de fantastiske muffins

Hvis du ikke favoriserer smagen af kokos, så kan du prøve banan chokolade muffins. De lækre muffins med chokolade stykker, og her er der et eksempel på en opskrift med banan chokolade muffins. De er fremragende og har den dejlige smag af banan. Banan chokolade muffinsene er perfekte til at stå og lave sammen med børnene. Så kan man stå sammen som familie og lave desserten til hyggen, og så får børnene også en større glæde af desserten, eftersom de selv har været med til at lave den. Alting smager jo som regel bedre når man selv har lavet det. Bananen giver muffinsene en svampet tekstur, hvilket man der er lige til at bide tænderne i.

Dansk dessert – lav en dansk klassisk dessert

Skulle du have lyst til at gå lidt tilbage til de gode gamle danske desserter, så er denne dessert perfekt til dig. Det er nemlig øllebrødsdesserten. Hvis du ikke lige har en opskrift i nærheden, kan du følge denne opskrift, som viser dig hvordan du laver den dansk dessert. Du har muligvis også fået denne danske dessert som barn, så hvorfor ikke dele dette med dine børn. Du kan selvfølgelig også lave den til de voksne ved at lave nogle småjusteringerne. Den er den danske dessert er især god, fordi du som regel allerede har de nødvendige ingredienser i køkkenet, så du ikke behøver at gå ned og købe en forfærdelig masse. Derudover er den også nem og billig dessert, som der tager ingen tid at lave. Derfor er den virkelig ligetil, og det ville være en skam ikke at introducere børnene for. Dertil ville den også være god til morgenmadsbordet, hvor den danske dessert ville kunne skære igennem og gøre morgenmaden lidt ekstraordinær – da det ikke er ofte man får en dessert som denne. Det er en dessert som mange danskere holder af, men ikke laver så ofte.