Skal du holde fest? | Læs med her og få en guide til en fed fest

Skal du holde en ungdomsfest? Og vil du gerne sørge for, at det bliver en af den slags fester, som dine venner sent vil glemme? Du kan enten vælge at stå for det hele selv, eller måske overveje at få fat på en festarrangør, der ved hvordan du skaber den bedste fest.

Så læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du holder en super fed fest.

Hvilken fest, synes du er fed?

Først og fremmest skal du beslutte, hvilken slags fest, du ønsker at holde. Er det en fødselsdagsfest med flere 100 mennesker eller blot et lille hyggeligt og intimt selskab? Dernæst bør du tænke tilbage på nogle af de fester, du selv har været gæst til. Hvad gjorde dem gode? Hvad kunne have været bedre? Er der noget, du særligt husker?

Hvad var fedt til de fester?

Tag derefter udgangspunkt i de fedeste ting ved de fester, du selv har været en del af. På den måde kan du inkorporere dét, du selv mener udgør en fed fest. Har du for eksempel været til gymnasiefest, hvor der var en dj på det gymnasium som spillede og syntes du, at det virkeligt gjorde festen ekstra god, at der kom en og spillede, kan du overveje at have det samme til din fest – hvis altså budgettet holder til det. Disse valg gør sig selvfølgelig kun gældende, hvis du er enige om at planlægge festen. Planlægger du din studenterkørsel er det ikke sikkert, at alle dine klassekammerater synes, at I skal have en dj til jeres studentervogn.

Hvad er budgettet?

Budgettet er næste punkt, du bør overveje grundigt, når du skal holde en fest. Det er vigtigt at huske på, at et højt budget ikke nødvendigvis udgør en fed fest. De to ting hænger ikke sammen. Det gør det selvfølgelig i højere grad muligt at hyre ex en dj til din 18års fødselsdag.

Hvem skal med?

Næste punkt er gæstelisten. Her har det selvfølgelig også betydning, hvor stor en fest, du skal holde. Som udgangspunkt bør du altid inviterer personer, som du ved vil være med til at gøre festen god og sjov. Det skal selvfølgelig ikke overstråle det faktum, at du kun skal invitere personer, som du gerne vil have med, men hav det med i dine overvejelser.

Skal du have hjælp?

Kaster du dig ud i en stor fest, bør du helt sikkert overveje at få nogle festarrangører til at hjælpe dig. Det kan både være i forhold til en DJ, is, drinks og underholdning. En fest arrangør er med til at skabe overblikket, og holde alle de løse ender samlet, så du blot skal tænke på outfit’et og hygge dig med dine venner.