Valg af Oral-B børstehoved

Når du skal vælge mellem et af de mange forskellige Oral-B børstehoveder, er det vigtigt at du vælger det rigtige for dine tænder. Der findes nemlig mange forskellige børstehoveder til Oral-B, og de har alle hver deres specielle egenskab. Oral-B har udviklet de mange forskellige børstehoveder, da vi mennesker alle har forskellige tænder og derfor også forskellige behov.

Hvor nogle har brug for en grundig overfladerengøring af tænderne, så er der nogen der har brug for en grundigere dybdegående rengøring mellem tænderne. Andre skal måske være blidere ved deres tandkød end normalt, og så videre og så videre. Hvis du har en lille mund kan det måske være du har svært ved at komme hele vejen rundt i munden med din tandbørste. Dette kan forårsage, at du ikke får rengjort de bagerste tænder ordentligt, hvilket kan give ophobning af bakterier og urenheder.

Men det er der heldigvis råd for. Oral-B har nemlig lavet flere mindre børstehoveder, som du kan bruge, hvis du har en lille mund og derfor har svært ved at nå rundt i hele munden med din tandbørste. Hvis du har brug for et af de mere blide børstehoveder til Oral-B, så skulle du måske prøve Sensitive Clean, som er blid samtidig med at den er rigtig god til at fjerne plak.

Som sagt så har Oral-B et stort udvalg af forskellige børstehoveder med forskellige styrker. Et af de nye børstehoveder i familien er TriZone, som bruger en ny teknik kaldet tre-zoners teknologi. TriZone er overlegen til plakfjernelse, når man sammenligner med en almindelig manuel tandbørste. Dette børstehoved har også den fordel, at de børstehår der når længst ind i munden er længere end de andre og kan derfor lettere nå om bag de bagerste kindtænder.

Udover modellerne Sensitive Clean og TriZone er der også de mere dybdegående Oral-B børstehoveder, som fx Floss Action, Precision Clean og 3D White. De er alle designet til at give dig en mere dybdegående tandbørstning, og nå ned til svært tilgængelige områder i munden. Oral-B har naturligvis også lavet børstehoveder til børn. Serien hedder Stages Kids og er dekoreret med bl.a. Mickey Mouse og Cars, og er udviklet til at rengøre dit barns tænder grundigt og effektivt.

Uanset hvad du har behov for, så kan du uden tvivl finde den rette tandbørste blandt det store udvalg af Oral-B børstehoveder. Og med det rigtige valg af Oral-B børstehoved, er du garanteret en nem og grundig tandrengøring.