3 gode steder at surfe i Danmark

Mange tænker, at man ikke kan surfe i Danmark, men det kan man faktisk godt. Danmark huser flere dejlige steder, hvor du kan få vind i håret og komme op på boardet.  I denne artikel får du 3 af Danmarks bedste steder at surfe.

Hvide Sande

Hvide Sande er kendt for sin fine sandstrand med hvidt sand og ikke mindst den kraftige vind og de store bølger , der dominerer vandet. Hver sommer strømmer danske og udenlandske surfere til med deres skimboard for at opleve suset som bølgerne ved Hvide Sande kan give. Der er desuden op langs hele Vesterhavskysten rigtig gode muligheder for at surfe, og når vinden er kraftig, er det nogle rigtig sjove og udfordrende bølger. Lige på den anden side af Hvide Sande ligger desuden Ringkøbing Fjord, hvor bølgerne også kan være rigtig gode.

Klitmøller – Cold Hawaii

Klitmøller er også en af Danmarks bedste og mest anerkendte surf-steder i Danmark og du kan her møde surfere fra alle verdens lande. Der er et rigtig cool surfermiljø i Klitmøller, og om sommeren er der en helt særlig kultur. Der er flere gange i løbet af sommeren turneringer.

Veddelev ved Roskilde Fjord

Veddelev er om foråret et af de bedste steder at surfe, når det er forår. Området er kendt blandt mange surfere, og derfor er der om foråret og sommeren også en rigtig fed kultur. Der ligger et par lokale klubber i området, som meget gerne vil hjælpe dig i gang!

Faktisk er der  i Danmark mange rigtig gode steder med god vind, og værd at nævne er blandt andet den Sjællandske Nordkyst, hvor du blandt andet kan surfe i Hornbæk, Tisvilde og så videre.

Gode internationale steder at surfe

Elsker du at surfe, og vil du gerne afsted på en ferie, hvor der er rige muligheder for at komme i bølgen blå? Du får her et par forslag til udenlandske destinationer, hvor du kan holde din surferferie.

Tofino | Vancouver Island | Canada

Et af Canadas bedste steder at surfe og en af de ultimative destinationer for enhver surfer. Stedet er utrolig smukt og omgivet af flot natur i form af regnskove og bjerge.

Watergate Bay | Cornwall | England

Faktisk skal du ikke længere end til England for at få nogle af de bedste bølger, når det kommer til surfing. Cornwall er ikke fuld af surfere som andre populære destinationer kan være det. Er du heldigt kan du finde bølger på helt op til 3 meter! Området er hyggelige cafeer.

Det var lidt tips og tricks til dig, der gerne vil prøve kræfter med nye steder at surfe!