Busrejser i hele Europa

Sørens Rejser er et firma der beskæftiger sig med busrejser i hele Europa. Det kan være en bustur til grænsen eller en tur hele vejen til Italien, endnu længere væk end det hvis du vil.  Du kan komme med bus til næsten alle de steder du kunne ønske.

De har siden 1969 sendt mere end 500.000 rejseglade danskere af sted på rejser rundt i det meste af Europa. De ved hvad der skal til for at gøre deres kunder glade og med deres topmoderne, firestjernede busser, er komfort på turen sikret.

Busserne er udstyret med alt hvad der skulle være nødvendigt på en rejse med: Klimaanlæg/aircondition, toilet, GPS, køkken/kaffemaskine samt ekstra benplads. De er også udstyret med den sidste nye teknologi indenfor sikkerhed, så læn dig tilbage og slap af mens buschaufføren kører.

Alle deres buschauffører har gennemgået den lovpligtige efteruddannelse, hvor køreteknik på glatbane, førstehjælp, miljørigtig kørsel og mere indgår. De overholder selvfølgelig også hviletidbestemmelserne, som er gældende i hele Europa, og sørger for at alle busser opfylder de gældende miljøkrav for bl.a. København og andre byområder i Danmark og i Europa.

Man får en rejseleder med på turen, fordi de efter erfaringer, ved at det er det deres kunder foretrækker. Og din rejseleder vil fortælle dig om hvilket som helst sted du har måtte ville hen til på turen. Skulle der ske det utænkelige at der kommer praktiske udfordringer på tuen undervejs, er deres rejseleder desuden godt rustet til at hjælpe dig.

Så skulle du få lyst til en bustur til Cirkusrevyen, Disneyland i Paris eller Gardasøen, så er det hele der.  Det her firma vil give dig en rejse til de tre eksempler der lige er blevet givet, og mange, mange flere.