Disco dans

Få en anderledes og sjov fødselsdag, hvor feststemningen er i højsædet. Har du snart fødselsdag, og ved du ikke, hvad du skal lave, så arranger en dag med Disco Dans, hvor du og dine venner kan få lov til at opleve, hvordan det var at gå ud og feste i 70’erne og 80’erne.

Imponer dine venner og din familie, og giv dig selv en fødselsdag, I ikke lige glemmer foreløbig.

Er du kørt død i de samme fødselsdagsrutiner, der år efter år bliver genoplivet med boller, varm kakao og lagkage, så er det på tide, at du giver det en forandring, der løfter din fødselsdagsfest til et helt andet niveau. Marker din fødselsdag med et brag, som du og dine nærmeste vil tale om mange år frem.

En dag med Disco Dans er en dag, hvor du både kan samle dine venner samt din familie. Dine venner vil opleve, hvordan det var at danse, da jeres forældre var unge, og de ældre i familien, vil give jer deres bedste moves fra ungdommen. Lad din mor genopleve det øjeblik, hun mødte din far på dansegulvet, og lær samtidig de vildeste trin fra nogle af Danmarks bedste danseinstruktører. Hos Disco Dans vil I opleve følelsen af at være til den sjoveste fest – også selvom den foregår midt på eftermiddagen. Dansestudiet har professionelle lyseffekter, masser af spejle og en diskokugle, der sætter stemningen i top. Disco Dans tager en times tid, og indeholder både en opvarmning, en instruktion og oplæring i trin, og ligeledes nogle få koreografier. Hvis I er konkurrencemennesker, har I mulighed for at tage festen til næste skridt og battle mod hinanden. Her har I mulighed for at vise den ældre generation, at selvom I ikke voksede op med touperet hår og farvede leggins, så kan I godt give igen på 70’er og 80’er dansegulvet.

Efter dansen er der mulighed for, at der kan blive åbnet gaver, sunget fødselsdagssang og få et stykke lagkage, som I har taget med hjemmefra.

Hvis I ikke vil bevæge jer ud for hjemmets fire vægge, er det også muligt at holde Disco Dans i din egen stue. Instruktøren kan komme ud til jer og ligeledes tage lyseffekter med, så den rigtige disco stemning bliver skabt i dit eget hjem. Med denne løsning kan I gøre det til en heldags arrangement, hvor I fortsætter festen og dansetrinene hjemme – også når instruktøren tager afsted. Gør din fødselsdag speciel, og book en dag i discoens tegn.

Se mere på: Disco dans