Langtidsferie Thailand – en populær rejseform

Vi sammensætter den rigtige langtidsferie i Thailand til dig

Langtidsferie Thailand er en hjemmeside for dig der har drømmer om ferie under varme himmelstrøg. Vi tilbyder rejser til Thailand hvor fokus er på rejser med f.eks 30 eller 40 nætter i Thailand. Kan du rejse i lavsæsonen som er fra maj til oktober vil du kunne opnå en rigtig god pris på din langtidsferie i Thailand. Husk at Thailand er beliggende i tropisk zone så alle årstider er gode at rejse på. De eventuelle tropiske regnskyl kommer ofte om natten og er kortvarige. Forvent temperaturer på over 30 grader. Thailand er også kendt for at have et virkelig godt prisniveau og det er ikke dyrt at spise på restaurant og ej heller at handle i de lokale supermarkeder. Thailand er også kendt som et land med en stor gæstfrihed og det berømte thailandske smil.

Vi tilbyder som udgangspunkt langtidsferie til Hua Hin, Krabi, Phuket, Khao Lak, Koh Samui, Rayong, Jomtien, Koh Chang og Chiang Mai. Du kan også kombinere flere af ovenstående rejsemål. Tag f.eks noget af ferien i Chiang Mai i Nordthailand og oplev denne smukke og egn og afslut ferien med Koh Chang. Valget er helt op til dig. Husk at Asien Travel sørger for al transporten for dig i Thailand.

Langtidsferie Thailand er en hjemmeside udarbejdet af Asien Travel. Asien Travel er et dansk rejsebureau og er medlem af Rejsegarantifonden. Dermed er din rejse omfattet Loven om Pakkerejser. Du rejser dermed på ferie med stor tryghed. Vi har dygtige danske rejsekonsulenter som gerne vejleder om din rejse til Thailand. I Thailand har vi Servicetelefon således du altid kan komme i kontakt med os. Vi har arbejdet med rejser til Thailand siden 1999 og kender destinationerne rigtig godt.

De hoteller og resorts som du finder på hjemmesiden er nøje udvalgt af os selv. Vi har prioriteret hoteller med en god pris, beliggenhed og som vi synes egner sig godt til længerevarende ophold. Vi har selv besøgt hoteller og kan stå inde for en god kvalitet. Har du andre ønsker til hotelvalg så hjælper vi også gerne med dette.

Vi tilbyder rejser med afrejse fra København, Billund, Aarhus og Aalborg. Det er endvidere også muligt at rejse fra Hamborg. Vi samarbejder med de fleste flyselskaber. Vil du rejse direkte til Thailand vil man vælge THAI Airways eller Norwegian. På ruter med mellemlanding på vej til Thailand anbefaler vi gerne Emirates, Qatar, Finnair og KLM. Især KLM er godt hvis man rejser fra provinsen.

Vi byder velkommen til langtidsferie Thailand og håber vi kan hjælpe dig med din næste rejse til Thailand