Motorcykel tur i USA på Harley Davidson

Drømmer du om friheden på 2 motorcykel hjul og den Amerikanske drøm? Så følg Hans og Jens på deres fantastiske motorcykel USA tur på to Harley Davidson Road King motorcykler.

Vennerne ønskede at komme til USA for at få en oplevelse på motorcyklen, og selv køre rundt i deres eget tempo og opleve USA på MC.  Der blev brugt nogle hyggelige vinter aftener hjemme hvor motorcykel ruten blev planlagt og hotellerne blev booket. Først skulle de beslutte hvilke motorcykler som de ønskede at køre på, og det var egentligt et let valg, da den Amerikanske drøm jo kun kan udleves på en Harley Davidson.

Straks de ankom til Los Angeles tog de hen til EagleRider for at hente de lejede motorcykler. De fik nogle næsten nye motorcykler, som kørte rigtigt godt og var økonomiske med benzinen. Speciel var de glade for cruise controllen, da de kørte ca 300-350 km hver dag, og turen var total ca 4 500 km.

Motorcykel tur i USA

Den østlige del af USA og ind til Grand Canyou, Las Vegas og Monument Valley Navajo Tribal Park og tilbage til Solvang er meget populære destinationer for motorcyklister fra hele verden.  Alle steder blev mc vennerne venligst modtaget, og ikke mindst på grund af de var danskere og var hhv 62 og 68 år da de kørte ruten.

Attraktionerne i USA

Der er rigtigt meget at se i USA når du kører en motorcykel tur og har et par ugers ferie. Der er nogle attraktioner som man bør se, og det er fx Grand Canyon som besøges af 800 000 turister hvert år og er et fantastisk kløft område som er mere end 400 km lang – så alt er bare stort i USA.  Bryce Canyon er som skabt til at køre gennem på en motorcykel tur da det er eg imponerenede landskab hvor man cruiser på sin MC og nyder livet. Der er ikke noget mere Amerikansk macho end John Wayne, og du kan køre på din jernhest gennem samme landskab som mange western film er optaget i – nemlig Monument Valley Navajo Tribal Park. Har du nogle penge som brænder i saddeltasken, så er et hurtigt stop i Las Vegas nok til at tømme lommerne.

Som dansk turist bør man besøge Solvang, som er et stykke af Danmark i USA. Hyggeligt med dansk winerbrød og dansk flag så langt hjemmefra.

Kanon MC tur og kanon besparelse

Planlæg motorcykel turen hjemmefra og du vil få en fantastisk motorcykel ferie, hvor du sparer mindst 25% i forhold til at købe en færdigplanlagt mc tur hos en rejsearrangør.

Download turen til din motorcykel GPS

Du kan læse hele mc USA touren ved at følge linket og læse om alle de fantastiske attraktioner og se billederne, og du kan også se turen på Tourstart og hente GPS data til din motorcykel GPS