Oplev den danske sommer i Århus

Få en oplevelsesrig ferie i Danmarks næststørste by Århus. En by, der har masser af sightseeing, shopping og kultur at byde på. Sommeren byder på masser af arrangementer og seværdigheder i og uden om byen.

Århus

Århus er et glimmerende bud på en hyggelig og oplevelsesrig ferie i Danmark. I juli måned gæster forskellige kunstnere byen både i forbindelse med jazz festivalen, der finder sted fra d. 9-16 juli og Fed Fredag i Tivoli Friheden. Endvidere byder Århus på gode shopping muligheder, caféer og udendørs arealer. Der er også rig mulighed for at få et indblik i byens historie ved at besøge den gamle by.

Jazz festivalen – Tivoli Friheden – Århus city

Jazz festivalen i Århus løber af stablen fra d 9 juli til d. 16 juli. Festivalen byder på lækre jazz koncerter med blandt mange Cecilie Norby, Lisa Ekdahl og mange flere.
Tivoli Friheden er Århus forlystelsespark placeret i udkanten af byen. Her er masser af hurtige og sjove forlystelser. Parken er meget familievenlig, og det er muligt at medbringe både mad og drikke og sin hund! På deres hjemmeside kan man se musikprogrammet for ”Fed fredag”.

Overnatning i Århus

For de familier eller turister, der har brug overnatning, er der mange muligheder. Århus er et populært rejsemål, og der er en del hoteller placeret midt i byen.

Randers regnskov

Få en naturoplevelse udover det sædvanlige kun 30 min. Kørsel fra Århus. Her ligger Randers regnskov, der er 3600 kvadratmeter tropiske regnskov. Lyt til det 15 meter høje vandfaldsbrus, mærk den tropiske temperatur og se alle de unikke dyr, som holder til i naturparken.

Det er også muligt at få et unikt kig ned under vandets overflade i det 200 kvadratmeter store akvarium, hvor der lever små sorttippede hajer, levende koraller og farverige fisk fra Caribien.

Der går hurtigt en hel dag her, så medbring selv mad eller tag en frokost i familierestauranten. På deres hjemmeside er alle de praktiske informationer, man har brug og en masse spændende viden om regnskoven og alle dyrene.

Legoland

Legoland er en 1 time og 15 min. kørsel fra Århus, og byder på en eventyrlig oplevelse for hele familien. Her er alt bygget i millioner af legoklodser, kom og vær med til at bygge, si efter guld og tag dit første kørekort. I Legoland er der over 50  forskellige forlystelser, SEA life, Pirat lagoon og et Nintendo område for børn og barnlige sjæle. Den store nyhed er det nye 420 kvadratmeter interaktive Star Wars område.