Spændende rejser til USA

Vil du ud og opleve landet “over there”, der hvor alting bare er større, og enhver er sin egen lykkes smed? Nu har du chancen. Flybilletterne bliver til stadighed billigere, og hvis planerne holder, så kommer der snart lavpristure over atlanten. Så er det blot at finde tiden.

Der er mange muligheder for forskellig ferie på rejser til USA. Her er nogle af dem:

Rundrejser

Her kommer du rundt til forskellige store attraktioner og seværdigheder. Rejs sammen med andre danskere, eller rejs på egen hånd rundt. Der er mange planlagte ture man kan følge, hvor der er mulighed for at opleve både storby og natur. Nogle af turene bringer dig også til Hawaii eller Island.

Kør selv ferie

Lej en bil, og kør rundt til de forskellige steder du selv har lyst til at se. Denne ferieform giver mere frihed en rundrejserne, selvom du også her har mulighed for at følge forudlagte programmer, og se de mest spændende ting i området.

Studierejser

Studierejser til USA er ganske populære, især til New York. Der er også rig mulighed for at inkludere mange faglige aspekter på en sådan studietur. Rejsebureauet ordner alt det praktiske for dig, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting.

Safari rejser

Nær Rocky Mountains er der mulighed for en vaskeægte safari, hvor du kan se de brune bjørne helt tæt på, i deres naturlige omgivelser. Naturen er selvfølgelig også en oplevelse i sig selv.

Togrejser

Findes der en nemmere måde at blive transporteret på, end at sætte sig ind i et tog, og lade toget føre en til den næste destination? Oplev øskystens storbyer eller tag med Alaska railroad rundt i de flotte landskaber i Alaska.

Storbyferie

Kan du lide fornemmelsen i storbyen, så kan du opleve hhv. LA eller New York og Oahu på samme tur. New York emmer af liv, og alle bør besøge byen mindst en gang i livet.

Vandreferie

Med Rocky Mountains og ikke mindst det bølgede landskab på Hawaii, er det perfekt til gode vandreture. Du kan også supplere med dykning og andre former for aktiv ferie, i dette skønne område.

Motorcykelrejser

Mange har på et tidspunkt haft drømme om at suse ud af Route 66 på en motorcykel. Vind i håret, frihed og vej så langt som øjet rækker. Hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed? Oplev både ørken og storby, og en tur ned ad Highway 1. Så bliver motorcykeldrømmen til virkelighed.

Du kan læse mere om rejser til USA her, og endda booke en tur nu.