Spar penge på din rejse til New York

New York City er en storby i Amerika som er utrolig kendt som rejsedestination, desværre er det også en rejse der kan gøre ondt på tegnebogen. Det burde være muligt for alle at tage til New York, da det er et sted med helt speciel stemning og en storbys charme man ikke finder andre steder. Dette indlæg indeholder derfor tips til hvordan du kan spare penge på din ferie i New York City.

Gør brug af rabat kuponer

I Danmark har vi en masse deal-sites der udbyder tilbud på alt fra café besøg til museeum adgang, dette er der naturligvis også. Så gå ind på nettet og find frem til den amerikanske udgave af disse sider og kom hurtigt igang med at bestille forskellige middage og billetter tol shows i New York. Selvom prisen måske fra start er høj og derved får tilbudende dem blot ned på en normal pris, så er det stadig en god prisbesparelse at hente.

Nyd New York i sig selv

I stedet for at spise ude på en café eller restaurent hver dag, kan du let pakke en lille taske med frisk frugt og sandwich, og så holde din frokost i parken. Der er mange smukke steder i New York som man ikke behøver at betale for, så en god gåtur igennem den store travle by, kan i høj grad også være en god oplevelse.

Shopping i anden prisklasse

Når man er ude og shoppe kan man hurtigt få tømt pungen på Time Square, vil man derimod have lidt mere for pengene, kan man vælge at tage ud til nogle af de mange outlets, hvor du i høj grad kan købe billigere tøj. Det er for det meste sidste kollektion der bliver solgt på disse outlets. Da Danmark får den nyeste kollektion senere end Amerika, kan det dog stadig være en del af kollektionen i Danmark når du kommer hjem.

Spar penge på transport

Selvom man måske ikke tænke så meget over det, går der rigtig mange penge til metro og bus billetter når man suser igennem byen, fra den ene seværdighed til den anden. En metrobillet i New York koster omkring 20kr pr. tur, men køber du en ubegrænset 7 dages billet skal du kunne give cirka 200kr og så kan du køre så meget du vil i metroen.

Metroen er en god måd at komme rundt på , da den er så stor at den dækker alle de områder du kunne tænke dig at se. Ydermere er metroen en del af byens charme, så en tur i metroen kan du ikke komme uden om.