Ting du kan opleve i Karrebæksminde

Leder du efter en hyggelig og afslappende by til et weekendophold eller en miniferie med din familie? Så kan den lokale fiskerby Karrebæksminde anbefales.

En perle på sydsjælland

Karrebæksminde er en lille sommerby med sommerhuse, hoteller og feriekolonier. Lokalbefolkningen overstiger ikke mere end 2.000 mennesker, men ikke desto mindre er der masser af gæster og byliv i højsæsonen om sommeren. Omkring Kerteminde finder du nogle af Danmarks skønneste sandstrande, hvor børn og voksne kan bade, sole sig, spille, lege, spise og meget andet. Langs med den lille kanal kan man møde de lokale fiskere, der sælger al slags fisk og skaldyr. Derudover findes der en del hyggelige caféer og restauranter, som er et besøg værd.

Tag en sejltur med M/S Friheden

Tag ind forbi Næstved Havn og find M/S friheden. Her kan du og din familie komme på sejltur samtidig med at I kan nyde en god frokost. Sejlturen er rolig og byder på skøn natur, fugleområder, frisk luft og vind i håret.

Snup en cykeltur

I skolernes almindelige sommerferie kan du og din familie leje cykler i Karrebæksmindes Turistinformation. Derefter kan I stille og roligt cykle ud i det grønne og nyde naturen, træerne og få masser af frisk luft. Tag for eksempel cyklen rundt på Enø og find en strand, hvor I kan slå jer ned og nyde en hjemmelavet picnic.

Besøg Danmarks sjoveste forlystelsespark

BonBon-Land ligger kun 20 minutter fra Karrebæksminde. Denne forlystelsespark har over 50 forlystelser for børn og voksne i alle aldre. Her kan I prøve rutschebaner, karruseller, raftingbaner og meget mere. Man har lov til at medbringe sin egen madkurv, som kan nydes på de dertil indrettede bænke og borde, der er rigeligt af overalt i forlystelsesparken.

Besøg Karrebæksmindes Fiskeri- og Bymuseum

Der er masser af sjove finurlige ting at se på Karrebæksmindes Fiskeri- og Bymuseum. Og så er indgangen tilmed gratis. Få en kulturoplevelse og se, hvordan byen og fiskeriet har udviklet sig i den lokale fiskerby.

Besøg vinterstuen og få et iskoldt vinterbad med efterfølgende sauna

Karrebæksminde har sin helt egen vinterbadstue, så hvis du besøger Karrebæksminde uden for højsæsonen og er til iskolde dukkerter, er der noget at komme efter her. Saunaen har åbent lørdag og søndag til de modige vinterbadere.

Kig forbi Holsteinborg Gods

Få en fantastisk kulturel oplevelse ved at kigge forbi det enorme gods. Holsteinborg Gods var et tilholdssted for H.C. Andersen, som nød naturen og de skønne, charmerende omgivelser.

Rundvisning på Gisselfeld Kloster

Gisselfeld Kloster blev opført i 1500-tallet og i dag kan du få rundture på dette fantastiske kloster. Der afholdes også mange andre arrangementer løbende, så det kan anbefales, at tjekke Gisselfeld Klosters kalender.

Karrebæksminde er en skøn by, der på mange måder kan anbefales og er et besøg værd. Rigtig god tur til byen og de mange oplevelser i den.