Top 3 udstyr til løbetræning

Herunder finder du 3 bud på noget af det fedeste og vigtigste udstyr til din løbetræning eller anden form for fysisk aktivitet.

Høretelefoner til løb

Er du også typen, som bare elsker at banke de fedeste numre fra dine yndlingsbands af, når du løber derudaf på dine løbeture? Musik kan virkelig motivere og hjælpe med at få pulsen op at køre, når du motionerer.

Du kan med fordel bruge en MP3-afspiller, en iPod eller en smartphone til at høre din favoritmusik, når du er ude at løbe. Det er dog også vigtigt med noget god lyd, og en af de helt klare forudsætning for at få en optimal lyd til din musik er nogle gode høretelefoner til løb.

Der findes deciderede høretelefoner som er specifikt designet til at bruge til løb, sport og anden fysisk aktivitet. Disse høretelefoner er typisk kendetegnet ved, at de sidder ekstra godt fast på hovedet, så de ikke falder af, når du bevæger dig. Det kan for eksempel være ved hjælp af ørebøjler, som holder høretelefonerne på plads i ørene, når du løber.

Løbesko

Løbesko er naturligvis også en vigtig del af dit løbeudstyr. Du kan selvfølgelig godt løbe dig en tur i dine gamle kondisko, som du købte for 3 kroner og en halv dåse makrel i Bilka for 12 år siden, men i længden er det måske ikke den smarteste taktik.

Det kan nemlig give dig direkte skader, hvis du løber i et par sko, som ikke passer til dine fødder, din løbemetode eller din mængde af løbetræning. Hvis du f.eks. har problemer med pronation, så kan et par dertil egnede løbesko være en god idé.

Holder til din smartphone

På tredjepladsen finder du den smarte holde til din smartphone. Holderen vil typisk være udformet som et slags armbånd, som du kan spænde rundt om din overarm. Så placerer du din smartphone i holderen, og sætter stikket til dine høretelefoner ind i telefonen gennem hullet i holderen.

Så kan du altid høre musik eller tage imod opkald, uden at skulle løbe rundt med telefonen i lommen, hvilket kan føre til nogle ret så uheldige episoder, da man nemt kan komme til at tabe sin mobil, hvis den ligger i lommen eller lignende usikre steder, mens man løber.

Selv hvis du har lommer med lynlås, kan det være uhensigtsmæssigt at have din mobil liggende dernede, da den kan hoppe op og ned, mens du løber, hvilket kan være ret så irriterende og forstyrrende for dit løb.