Verdens bedste ferieby

El Gouna er verdens bedste ferieby.
Det vil enhver hjemvendt gæst fra byen kunne skrive under på.

Byen ligger 50 km. nord for Hurghada og er privatejet. Byen samler det bedste fra hele Afrika og kaldes “Egyptens Venedig”. På et kort over El Gouna vil du hurtig erfare at der er noget om snakken. Fra næsten ethvert punkt i byen, findes direkte adgang til en kanal, en lagune eller det røde hav. Meget af transporten i El Gouna foregår derfor med både og taxi både.

Den 11 km. lange strand der findes på begge sider af byen, er for nylig valgt som den 8. bedste strand i verden og der er noget om snakken! Vandet er dejligt varmt, strandbunden af det fineste sand og atmosfæren er venlig, afslappet og luksuøs.

El Gouna byder desuden på alverdens aktiviteter som Kitesurf, dykning, wakeboard, tennis, golf, fitness, ridning, gokart, paintball, vandski, snorkling og meget meget mere. Kitesurf i El Gouna anses for noget af det bedste i verden og dykning i det Røde Hav er ligeledes en anerkendt destination for alverdens dykker entusiaster.

Der findes 4 kitestationer i byen ved navn: Kiteboarding Klub, Kitepower, Red Sea Zone og Kite Family.

De 6 dykkercentre tilbyder kurser og ture til forskellige destinationer.

Hvis du ønsker at opleve mere af Egypten, kører der busser til både Luxor og Cairo. I Luxor kan kongernes dal opleves, mens Cairo byder på de fantastiske pyramider.

Læs mere på el-gouna.dk