Amerikanske handelsdage kommer til Danmark

Amerikanske koncepter har altid haft det med at udbrede sig til Danmark. Nu er der to nye handelsdage på vej til landet. Den ene kender de fleste danskere allerede. Det er Black Friday, der på rekord har markeret sig til at blive en af de absolut største handelsdage herhjemme. Den ligger placeret den sidste fredag i november måned, og dagen er for alvor med til at kickstarte julehandelen. Ligesom forbrugerne har fået øjnene op for denne dag, så er flere og flere webshops, fysiske butikker, shoppingcentre og så videre også ved at få øjnene op for Black Friday. Det betyder, at der år for år kommer endnu flere og endnu bedre tilbud.

Cyber Monday – ny handelsdag på vej til landet

Cyber Monday er en nyere handelsdag, der forventes at ramme samme niveau som Black Friday inden for blot et par år. Den har endnu ikke fået sit helt store gennembrug i Danmark, men der er ingen tvivl om, at dette vil komme. Der er en lille forskel på Cyber Monday og på Black Friday. Cyber Monday foregår primært på internettet, og er du vant til at handle online, så vil du sikkert allerede have bemærket denne dag sidste år. Mange i Danmark er endnu ikke bekendte med Cyber Monday, men der er begyndt at komme flere og flere hjemmesider og blogs omkring dette. En af dem er Cybermondaydanmark.dk, der giver en masse information om Cyber Monday.

Hvordan får jeg mest muligt ud af disse dage?

Som forbruger kan det være svært at finde hoved og hale i de mange dage, samt hvordan man får mest muligt ud af dem. Det findes der gudskelov en løsning på. Der er ingen tvivl om, at der er mulighed for at spare rigtig mange penge, når varerne bliver nedsat så markant, som de gør til Cyber Monday og Black Friday. Det handler som forbruger i høj grad om at være ude i god tid og organisere sig omkring, hvor man kan finde de bedste tilbud henne. De forskellige hjemmesider og butikker vil oftest gøre opmærksom på, hvilke tilbud de har i ugerne op til.

Det er altså med at være klar, hvis du ønsker at spare penge. Det kan ligeledes også godt betale sig for dig at sammenligne priser på selve dagen. Mange butikker og webshops konkurrerer nemlig om, hvem der har de bedste tilbud, og her kan det give god mening for dig at holde det kølige overblik. Pas dog på med ikke at vente alt for længe med at slå til. Der er nemlig mange varer, der bliver udsolgt allerede tidligt på de to dage.