Hjælp til at vælge den rette lynlås

YKK koncernen

Der er mange forskellige forhandlere af lynlåse, men en af de førende i både Danmark samt internationalt er YKK koncernen. YKK blev grundlagt i 1934 i Japan af Tadao Yoshida, hvis filosofi stadig er en vigtig del af virksomhedens identitet: “Cycle of Goodness” – No one prospers without rendering benefit to others. I dag er koncernen vokset til en meget stor produktion. YKK har nu 71 koncerner i 111 forskellige lande med i alt 42.000 medarbejdere. En af YKK’s mærkesager er altid af levere den højeste kvalitet. Derfor har YKK selv fremstillet de maskiner, som deres produkter bliver fremstillet på, og derudover fremstilles de råvarer, som deres produkter fremstilles af, også i YKK koncernen. Derudover har YKK også indført kvalitetskontrol på alle deres fabrikker verden over, hvilket sikrer, at YKK altid leverer den bedst mulige kvalitet.

Forskellige typer lynlåse

YKK koncernen forhandler forskellige produkter, men de er særligt kendte for deres lynlåse. Herunder producerer de forskellige typer lynlåse, så der er noget til netop dine behov og ønsker. Disse typer er henholdsvis metallynlåse, spirallynlåse og Vislon® lynlåse.

Metallynlåsene er karakteriseret ved deres “metaltænder,” og det er desuden den ældste type lynlås. De kan fremstilles i originale metalfarver, men herudover kan de ligeledes fremstilles med et stort valg af legeringer, som kan skabe andre looks. Denne type er særligt brugt i jeans, men også i andet modetøj samt i arbejdstøj.

Spirallynlåsene er meget populære, fordi de er særligt funktionelle. De er fremstillet af spiralelementer i nylon eller polyester, og denne type bruges ofte til sport eller andre udendørsaktiviteter. De har ikke, som metallynlåsene, enkeltstående “tænder” og spirallynlåsene er meget solide. De kan fremstilles i mange forskellige farver – både båndet, spiral, tråd og skyder kan variere i mange flotte farver.

Vislon® lynlåsene kaldes også sprøjtestøbte lynlåse, da elementerne støbes direkte på båndet. Plastelementerne er støbt af polyxymethylen. Denne type lynlås kan ligeledes produceres i mange forskellige farver, ligeledes på både båndet, plasten samt skyderen. De er lette og bruges derfor ofte i børnetøj. Både spirallynlåsene og Vislon® lynlåsene kan fremstilles, så de er vind- og vandafvisende, hvilket gør dem særligt funktionelle og velegnede til outdoor brug.

Forhandler af YKK lynlåse

Ønsker du at investere i en lynlås af høj kvalitet, så finder du her en forhandler af hele YKK’s sortiment. Hvad enten du skal bruge lynlåsen til bukser, en jakke eller trøje, en taske eller noget helt andet, så finder du en lynlås til dine behov og ønsker. Hvad enten din nye lynlås skal bruges til at erstatte en gammel, ødelagt lynlås eller du skal bruge den til et nyt, kreativt projekt, så er mulighederne mange med YKK’s store sortiment.