Sikker dating

Det er vigtigt, at du føler dig helt sikker og komfortable når du er på udkig efter en ny partner på datingsiderne. Derfor er der mange funktioner, som opererer i baggrunden for at skabe en sikker datingsite og pålidelig sted at være på. Sådan du mere sikkert kan online date.

Disse ting bør der være på et sikker datingsite.

Alt materiale godkendt. Når du uploader et billede eller optage en ny præsentation, så er personalet på plads til at kontrollere, at det er i overensstemmelse med datingsidens lovgivning og politik.

Kundeservice er bemandet mellem 07-24 hver dag. I denne periode er der en vedvarende indsats for at tage sig af alle sager, der kommer ind, misbillige og præsentationer og administrere evetntuelle betalingsproblemer. Alle modtagne spørgsmål besvares inden for 24 timer, sædvanligvis meget hurtigere.

Du kan altid blokere andre medlemmer, så de kan kontakte dig på datingsiden, besøg din profil eller finde dig i søgning. Desuden er en funktion, hvis du aktiverer det, filtrere meddelelser, der indeholder anstødeligt ord fra.

Du bør under ingen omstændigheder acceptere misbrug beskeder fra andre medlemmer på datingsiderne. Kommer der sådan beskeder skal du kunne rapportere dette til datingsidenes kundeservice.

 

Datingsiden skal gøre alti hvad de kan for at du kan føgle dgi tryk.

Være anonym og sikker.

Kun du kan beslutte, hvornår tiden er inde til at afsløre dit rigtige navn og andre kontaktoplysninger. Brug din sunde fornuft og ikke giver ud kontaktoplysninger indtil du føler dig godt tilpas med forholdet og har tillid til den pågældende person. Giv aldrig dit navn, telefonnummer, e-mail-adresser eller noget, der kunne identificere dig i din præsentation eller din første besked.

 

Så længe kommunikation er via datingsiderne, kan du være sikker på at du er anonym. Tjek personnen online, før du vælger at fortsætte med at kommunikere udenfor mødested.

Det er altid en god ide at give andre besked omkring hvor og hvordan du skal mødes første gang.

Det er også altid godt at mødes offentligt stedder de første mange gange.

 

 

Desværre er der mennesker, som lyve og bedrage også når man mødes med dem, ligesom de også gør i natklubber, fester, gymnastik eller andre mødesteder.

 

En stor fordel ved online dating er, at du virkelig har evnen til at gøre op med dit sind om den person, du skriver er noget for dig, inden du tager skridtet og møde med personen. Det kan endda være sikrere at møde nogen online:

 

Forsøg på at være så effektive som muligt, selv om der er en emotionel situation. Reagere på, hvad du ved. Har du mistanke om, at en person lyver uden at kunne give plausible forklaringer så stop kontakten.

Bed om at se billeder. Et billede siger mere end tusind ord, de siger. Der er noget i det. Billeder er altid en meget god hjælp du gøre op dit sind om en person. Drop venligst personer, som gentagne gange påstår, at de ikke kan vise dig et billede men efterspørgsel at møde dig. Det er dig der skal beslutte, om at gå på en reel dato eller ej. Du har ikke pligt til at møde nogen, bare fordi du har haft kontakt mens du er på datingsiden.

Tid til at gå på en date.

Når du er blevet fortrolig med nogle dreng eller pige mødested og du føler, at tiden er moden til at ske, er der nogle enkle tips, som du kan føle dig sikker:

 

Vælg at mødes på et offentligt sted, hvor mange mennesker samles. Vælg et tidspunkt, når du er sikker på at der vil være andre der.

Fortæl nogen, at du er på en dato, hvor du skal hen, og hvem du vil møde

Lad ikke din date samle dig op derhjemme eller køre dig hjem. Tage dig til og fra din date på egen hånd.

Annuller din date omgående, hvis du ikke føler dig sikker.

At lære nye mennesker at genkende en risiko, men med de enkle tricks, der er nævnt ovenfor, vil du mindske risikoen betydeligt. Så vær forsigtig, bruge sin sunde fornuft, men frem for alt – have det sjovt! Det er rigtig sjovt at date!

 

 

Sikkerhedsrisiko – bemærk venligst!

Det skal være sjovt og spændende at dato og flirte, og derfor er det ekstra vigtigt, at du føler dig sikker. Desværre er der uærlige mennesker både online og i det virkelige liv. Der arbejdes aktivt for at opdage og forebygge forekomsten af ​​uærlige mennesker på datingsider. Men vi opfordrer alle til at være ekstra opmærksomme, at undgå at blive snydt.

 

En fælles trick af svindlere er at bruge foto model-lignende billeder at lokke så mange kontakter som muligt. Når de har mødt, de opbygger tillid langsomt. Det er ofte flere måneders kontakt både via telefon og internet. Målet er, at ofrene får tillid til Bedrager, og frivilligt låne penge.

 

Det har tendens til at tage lang tid, før der vil være nogen reel penge, men når det sker, er det ofte om en syg forælder, eller penge til en flybillet. I sådanne tilfælde. Mange af ofrene så høje tillid til Bedrageren at de låner penge uden mistanke. Dating