Tips og tricks til besparelser på din varmeregning

Varmeregningen kan sagtens udgøre en væsentlig del af dine månedlige udgifter. Derfor er det en god idé at læse denne artikel, hvor du kan få nogle gode tips og tricks til hvordan du kan spare penge på din varmeregning. Fyringsolie, benzin og diesel er steget meget i pris de forgangne år og ser ikke umiddelbart ud til at falde igen – derfor bliver du nød til at blive bedre til at spare på varmen for at spare penge.

Hold øje med temperaturen

Holder du øje med temperaturen får du en bedre fornemmelse af om der er for koldt eller varmt. Du kan simpelthen bedre kontrollere din varmeregning. Køb derfor et termometer til indendørs brug. Hvis du vil investere mere kan man købe temperaturstyring til mange nyrer fyr i dag. Så reguleres fremløbstemperaturen i forhold til ude temperaturen.

Skru ned for varmen

Hver gang du skruer temperaturen 1 grad ned sparer du ca. 5% på din varmeregning. Det kan derfor godt betale sig at skrue temperaturen ned til 19 grader i stedet for de sædvanlige 22 og så blot tage lidt mere tøj på.

Tag kun korte og hurtige bade derhjemme

Lange og varme bade er en af de store syndere på varmeregningen. Tag derfor kun korte bade og skru gerne ned for varmen under bruseren.

Sluk for varmen når du ikke er hjemme

Du kan spare mange varmekroner ved at skrue ned for varmen når du ikke er hjemme. Skru f.eks. ned når du er på job eller ude i byen. Du kan med fordel investere i et klimasystem, der kan gøre dette automatisk for dig.

Skru ned for varmen i soverum

Det er ikke godt at have det for varmt i de rum hvor man sover. Husk du ligger under din dobbeltdyne hele natten og hvis du har valgt den rigtige dyne, så behøver det ikke være varmt i rummet også. Du kan læse mere om at finde den rigtige dobbeltdyne på denne her hjemmeside http://dobbeltdyne.dk. Temperaturen i soverummet bør ikke være mere end 14 – 16 grader maks. Hvis du har det varme i dag, så prøv at skrue radiatoren lidt ned.

Køb fyringsolie billigt

Gå efter et godt selskab, hvor du kan få fyringsolie sikkert og billigt. Her er eksempelvis Uno-X et rigtigt godt valg. Vær prisbevidst når du køber din fyringsolie.

Samlet set handler det om at tænke sig om når man bruger varme. Man kan hurtigt spare mange penge på varmeregningen ved at skrue lidt ned for forbruget.