Tjen pengemidler til dit studieophold

Fungerende som student er det tit problemfyldt at skaffe midler til det man vil og da slet ikke at flytte til et andet land for at uddanne sig. I egenskab af uddannelsessøgende kan man jo ikke blot tage et fuldtidsjob, da det jo går overordentligt meget udover forberedelsen. Men hvad gør du så?

Send ansøgninger til legater

Gud ske lov findes der masser af teknikker til hvordan du formår at indhente moneter til at tage afsted for. Ved at søge legater og alternative puljer, kan man være vellykket i at modtage midler, som du kan udnytte på dit uddannelsesophold.

Der eksisterer utallige fonde og legater som giver kapital til studieophold, kurser og andet, som man som studerende kan bruge.

Et dejligt sted at begynde jeres søgen efter de nærværende fonde eller legater, er ved hjælp af legathåndbogen. I denne bog finder du en indholdsfortegnelse over samfulde af de legater som vi må ansøge om pengemidler. De er alle som en klassificeret i mærker efter hvornår der er deadline. Visse har gradvis frist, mens nogen skal ansøges på faktiske tidspunkter af kalenderåret. Informationerne kan du super nemt hitte frem til i legathåndbogen.

En del af disse puljer og legater er dannet af gamle succesrige borgere, der har betænkt en part af sin arv til at iværksætte nærværende legater m.m. så de kommende årgange kan få muligheden for at opleve det samme som dem selv. Det er grunden til at en hel del af legaterne er reserveret til konkrete studenter eller grupperinger. Så hold et godt øje med hvilke uddannelser de giver penge til og find de mest egnede.