5 gode råd – Sælg boligen hurtigere

Sæsonen for bolighandel er endelig ankommet, står du klar til at sælge dine bolig, er dette ikke altid let. Det har sine ulemper, med frustrerende øjeblikke og købere der hopper fra i sidste øjeblik. Dog er der en hel du selv kan gøre for, at øge sandsynligheden for et salg. Vi har samlet vores bedste tips i denne fem-trins salgsguide, der kan hjælpe dig med, at få solgt din ejendom allerede efter næste åbent hus arrangement.

1. Oprydning

De åbenlyse steder kan – og bør- være de første steder man kan starte. Værelserne, loftet, skuret og kælderen er typisk steder der kan gøres en ekstra indsats. Her har potentielle købere mulighed for, at se hvor meget huset egentlig rummer.

Er huset børnevenligt bør børneværelserne især være ryddet ekstra godt op. Opbevaring kan disse dage gøres i særdeleshed kreativt, så har du en smart måde at gemme legetøjet væk på, så tøv ikke med at vise dette frem.

Skal du have hjælp til din boligvurdering, så hop ind på maeglerinfo.dk nu.

2. Belysning

Belysning er et nøgleord i bolighandel. Store vinduer indtil enten stuen eller køkkenet bør være rengjort, og hvis du har gardiner eller persienner, kan disse trækkes fra, eller fjernes helt. Naturlig sollys er typisk den bedste form for belysning.

Derudover kan det være, at nogle af værelserne kræver til maling og en kærlig hånd, så tøv ikke med at få dette gjort. Har du vægge malet med mørke nuancer, så overvej en lysere farve, da dette kan lyse værelset ekstra godt op.

3. Luft ud

Luft ud i hjemmet, især hvis der lugter af cigaretter eller madlugt! Det er ikke alle der synes godt om lugten af cigaretrøg eller stærkt krydret mad. Det er specielt i køkkenalrummet der kan lugte, så sørg for at lufte godt ud i dette områder.

Er lugten svær at komme af med, er der forskellige muligheder for dette, uanset hvilken metode du vælger, så prøv med en neutral duft.

4. Tilstandsrapport

Har du fået styr på ovenstående, er der andre projekter du kan beskæftige dig med. Et af dem er, at arbejde ud fra tilstandsrapporten. Dette kan være vanskeligt, men hvis der står 1-2 punkter mindre i rapporten, så kan det øge chancerne for et salg, og muligvis en stigning i pris.

Det vil spare køber for en hovedpine eller to, der i forvejen har masser at se til ved huskøbet, som udarbejdelse af skøde, prisforhandling, kontakt til boligadvokat mv.

5. Hvor er der hjælp at hente til boligsalg?

Som sælger kontakter man typisk ejendomsmægleren, som også kaldes for “en sælgers mand”. Ejendomsmægleren kan hjælpe dig med alt fra A-Z under bolighandlen. Mægleren har typisk flere års erfaring med bolighandler, og kan give dig gode råd til hvad du skal gøre for at øge sandsynligheden for et salg.

De kan eventuelt smide din bolig op i en af deres mange markedsføringskilder, så antallet af eksponeringer kan øges.
Du kan lige nu blive kontaktet af tre forskellige ejendomsmægler fra aarhus, aalborg, odense, københavn, hvor end du bor henne.