Bedst i test- frysere

Billige frysere er som regel rigtig hårde ved miljøet og bruger rigtig meget strøm for at fungere optimalt.
Alligevel hænger pris og kvalitet ikke altid sammen. Nedenfor har vi samlet tre af de bedste fryseskab, du kan få på markedet, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Strømforbruget er ikke særligt stort, og de har alle tre en fantastisk ydeevne.

Bosch GSN 32V23

Dette fryseskab er et rummeligt fryseskab, der kan indeholde helt op til 244 liter. Dets årlige energi forbrug er dog helt nede på 303 kWh, hvilket betyder at det tilhører energiklasse A+. Her er et fryseskab, hvor du virkelig får noget for pengene.

Det kan prale af at have et 6-dobbelsikkerhedssystem, der bl.a. omfatter visning af en strømafbrydelse samt en døralarm, hvis døren har stået åben for længe.

Du har garanteret også prøvet at afrime din nuværende fryser mange gange. Det behøver du ikke med denne model, da den har funktionen No Frost, hvilket betyder, at den trækker den fugtige luft ud af fryseskabet, der normalt forårsager rimfrost.

Et billigt fryseskab, hvor du får meget for pengene

Gram FS290-00

Denne model har et endnu lavere energiforbrug end Bosch-fryseskabet og bruger kun 296 Kwh om året. Derudover er kapaciteten helt oppe på 256 liter og er derfor både mere rummelig og miljøvenlig end Bosch-modellen.

Designet er enkelt men lækkert og fryseskufferne er alle gennemsigtige.

Det elektroniske betjeningspanel er nemt at betjene og du får hurtigt styr på det. Derudover har denne model funktionen Lynindfrysninger, der gør det muligt for dig, der hurtigt ønsker at nedfryse dine fødevarer. En model, hvor der ikke er sparet på noget.

Miele FN12827S

Denne model er ligesom de andre energi effektivt og tilfører energiklasse A+ med et årligt energiforbrug på kun 314 Kwh. Ligesom Bosch-modellen har denne No Frost-funktion, men har samtidig også Superfost funktionen som Gram-modellen har. Dette er altså en fryseskab, der har det hele.

Modellen er af et stilfuldt og elegant design med EasyOpen-dørgreb i stål-look. Dette fryseskab er til dem, der mangler et godt kvalitetsfryseskab.

For at læse mere om hvilken fryser du skal vælge kan du besøge hvidevarer hjemmesiden De 3 bedste.