Bliv klogere på grøn energi

Med hjemmesiden GreenMatch.dk kan du blive meget klogere på grøn energi og få tilbud på f.eks. solceller, isolering og alternative grønne energikilder.

Vil du gerne være klogere på grønne energikilder? Og gøre det nemmere for dig selv at vælge, hvilken form for f.eks. opvarmning du skal vælge til din bolig? Så er siden GreenMatch.dk et godt sted at starte.

Solceller

GreenMatch.dk indeholder en masse brugbar infomation om mange forskellige former solenergi; herunder bl.a. solceller, solfangere, solvarme og solpaneler. Solceller kan både bruges til opvarmning og til at producere el, herunder finder du detaljerede beskrivelser om hvilke typer solpaneler der findes, samt hvilke prisniveau der forskellige solcelle-muligheder ligger i. Før man beslutter sig for en bestemt type af solceller, kan der være mange svære overvejelser, som bør gøres. Selve beslutningen og valget kan gøre en stor forskel i kroner og øre i det lange løb. Derfor er det endnu vigtigere, at du får rådgivning om det helt rigtige valg. Nogle af de overvejelser man skal gøre sig og som spiller ind på hvilket solcelleanlæg man bør vælge er hvilken vej taget på dit hus vender, samt hældningen på taget. Det kan derfor være en rigtig god idé, at gøre brug af GreenMatch’s tilbudsservice, hvor du ved at beskrive dine behov, kan modtage flere specifikke tilbud på netop dét anlæg du skal bruge.

Isolering

Isolering er endnu et område hvor GreenMatch tilbyder en masse værdifuld information, som både kan gøre dig klogere og hjælpe dig med at træffe det helt rigtige valg. Generelt tænker mange på Rockwool når man siger isolering. Den form for isolering tankerne så ledes hen på er stenuldsisolering eller glasuldsisolering, som minder meget om hinanden. Dog findes også en lang række andre former for isolering. Papirisolering bruges især til hulmursisolering og loftisolering, hvor man enten blæser papirgranulat ind imellem ydre-og indre husmur og derved opnår en isolering, eller blæser papirgranulat ud over loftets så det dækkes af et tykt lag, som derved isolere huset fra at miste varmen opad. En anden form for isolering er isolering af gulv med leca sten eller flamingoplader, som udlægges i fundamentet under huset. Denne form for isolering er selvsagt nemmest at udføre, når huset opføres.

Tilbud

Som sagt kan du med tilbudsservicen på GreenMatch.dk bestille flere tilbud, som er tilpasset dine krav og behov. Efter modtagelse af tilbuddene, kan du nemt sammenligne måde priser, betingelser og selve produktets kvalitet, hvilket sikre dig at du får den bedste løsning, både med hensyn til pris og kvalitet.