En god seng er guld værd

8 timer i døgnet ligger vi som regel i vores seng og sover. Det er der mange mennesker, som aldrig tænker over, og derfor prioriterer de ikke sengemiljøet særlig højt Det er en kæmpe fejltagelse, da det er uhyre vigtigt, at man får en god nattesøvn hver dag. Det får man kun, hvis man ligger ordenligt.

Alle mennesker er forskellige og har forskellige behov, så derfor nytter det ikke noget, at man bare peger en seng ud, som ser fin ud og er billig. Man bør prøve den- eventuelt flere gange.Det vigtigste ved en seng er madrassen. Den må ikke være for blød, men heller ikke for hård til din krop.

Mange forhandlere kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige type seng, du skal gå efter. De benytter et specielt computersystem, der måler, hvordan du ligger og hvordan madras og krop passer sammen.

Som fingerregel siger man, at den bedste senge bund du kan få er en lamelbund. Der findes mange varianter inden for lamelbunde, og du kan endda få nogle, hvor skulerpartiet er sænket lidt og hver lamel har en slags gummifødder, der hviler på sengerammen. Det er den dyreste lamelbund, men for mange mennesker er den alle pengene værd og holder  i mange år.

En elevationsseng kan også være praktisk, hvis du er én af dem, der nyder at læse en bog inden sengetid. Her skal du dog være opmærksom på madrastypen, da ikke alle madrasser har godt af at blive hejst op og ned.

Vil du være sikker på at få en god seng, så vælg en af de kendte mærker herhjemme med masser af anbefalinger og tests. Dunlopillo er en af dem, og er kendt for deres kvalitetssenge og deres ekstraordinære men flotte design.

En Dunlopilloseng kan fås i mange prisklasser men ligger generelt i den dyre ende af skalaen. Det kan virke som mange penge, at give for en seng, men det er penge der er godt givet ud, da en god seng er alfa og omega. En seng kan holde 15 år eller mere, hvis man husker at pleje den korrekt.