Garderobe – garderoben som passer ind i din stil

Drømmer du om en ny garderobe?

En garderobe er en praktisk måde til både at opbevare tøj, sko, tasker og mange andre ting. En garderobe skal dog på samme tid, også passe ind i forhold til din personlige stil i hjemmet.

Nogle personer har meget tøj, mens at andre ikke har så meget tøj. Det samme gør sig gældende i forhold til plads – nogle personer har meget plads, mens at andre ikke har så meget plads. Derfor er det vigtigt, at hvis du drømmer om en ny garderobe, at du tager højde for, at garderoben lever op til dine behov, samt dit rum og naturligvis din personlige tøjkollektion.

Derfor kan det være en god idé, at besøge en forhandler, som har erfaring med både indretning, og som kan tilpasse en garderobe, som lever op til dine funktionelle behov, men også designmæssige ønsker.

Der finde mange forskellige typer garderobeskabe, og som alle kan leve op til en række forskellige behov. Det kan være at du har behov for en større garderobe, og ønsker at få indsat en walk-in garderobe? Det kan også være at du ønsker at få monteret en indbygget garderobe med skydedøre? Der findes en lang række garderober på markedet, og du kan f.eks. besøge en forhandler, som Aubo.dk. Aubo har mange års erfaring med både salg og rådgivning indenfor køkken løsninger, bad og naturligvis garderober.

Skydedørsgarderobe

En skydedørsgarderobe kan tilpasses og skræddersyes i forhold til dine personlige ønsker og behov, og så kan en skydedørsgarderobe designes i forskellige stile og udtryk. Det kan være at du ønsker en garderobe med rene linjer og blanke flader?

Eller ønsker du en skydedørsgarderobe som både har struktur og kant? Uanset hvilke behov du har, så er det naturligvis muligt at tilpasse og skrædder garderoben, så den passer ind i forhold til dine behov og din personlige boligstil.

Skydedørsgarderobe til skråvægge

Bor du i en lejlighed, eller har du ønsker omkring at få monteret en garderobe hvor der er skråvægge, f.eks. på en 1. sal? Der er mange detaljer, men også praktiske behov, som der er vigtigt at tage højde for, når man skal vælge den helt rette garderobe, og som også lever op til ens funktionelle og designmæssige behov.

En konsulent kan hjælpe dig med gratis opmåling samt udarbejdelse af 3D tegninger, så du kan se hvordan en ny garderobe vil komme til at fremstå i netop dit hjem. Dette er naturligvis helt uforpligtende. Dette kan du læse meget mere omkring om, lige her.