Giv din medarbejdere bedre vilkår

Dine medarbejdere er, om du vil det eller ej, formentlig en kæmpe stor del af din hverdag og ikke mindst en vigtig brik i din virksomhed. Derfor er det også vigtigt, at disse brikker opfylder deres rolle. For at de skal kunne dette, er det vigtigt, at du giver dem ordentlige vilkår. Du kan give dem bedre vilkår på mange måder, men ikke desto mindre er det ekstremt vigtigt, at du gør det, som de ønsker, at du gør.

Der er mange måder at give dine medarbejdere de bedste vilkår på, og her kommer vi med en række af de måder, som er nogle af de mest brugte af virksomheder landet over.

Vi håber, at du vil læse med, og lære hvordan du giver din medarbejdere en bedre arbejdsplads, som i sidste ende kan være med til at give dig et langt større overskud. Lad os så komme i gang!

Kantine eller ej?

Der er mange eksperter, som der taler godt for en kantine. Det kræver naturligvis, at din virksomhed har en vis størrelse, før det kan lade sig gøre. Der findes dog også andre muligheder, og det kan være, at i skiftes til at køre ned og hente mad et sted. Før du tænker pizza og andre fastfood restauranter, så stop lige dig selv. Maden som i får i din virksomhed, skal selvfølgelig være både sund og politisk korrekt. Den sidste er ikke så vigtigt, som den første er for resten. Dog er det stadig ekstremt vigtigt, at du sørger for, at dine medarbejdere får noget ordentligt at spise. Hvordan skal de ellers kunne koncentrerer sig, hvis de gang på gang får pålægschokolademadder med i madpakken? Det går jo ikke, og det går i den grad udover din virksomhed. Skal du have madordning/kantine i din virksomhed? Højst sandsynligt ja!

Husk at du kan spørge dine medarbejdere, og kræve et mindre beløb fra dem. Der er mange, som kører det ind over lønnen, og det er faktisk i sidste ende en win-win situation for alle. Dine medarbejdere kan jo sove længere, da de ikke skal op og smøre frokosten.

Rengøringsordning

Som erhvervsdrivende kommer du nok heller ikke uden om den hygiejne, som der er på kontoret ellers jeres arbejdsplads generelt. Når jeg nævner ordet sygdom, er du sikkert allerede ved at falde bag om stolen. Hvad hvis jeg fortalte dig, at der var en måde at mindste netop dette onde fænomen? Hvad hvis jeg fortalte dig, at det var noget så simpelt som rengøring, som skal sørger for, at dine medarbejdere kommer mere på arbejde set over en længere periode? Så er du helt sikkert villig til at punge ud. Derudover kan det være med til at gøre dine medarbejdere med effektive. Hvem arbejder ikke mere effektivt på et helt rent kontor, end man gør i en svinesti – ALLE!

Der findes mange muligheder for rengøring til erhvervsdrivende, men vi anbefaler dig, at du vælger det rengøringsfirma, som kan give dig den bedste rengøring til prisen.

Firmagoder

Det sidste punkt på denne lille liste er firmagoder. Nu tænker du sikkert: Jeg gør rent for dem, og jeg sørger for, at de får noget ordentligt at spise. Nu tænker jeg: De to ovenstående ting gør du jo egentlig mere for din egen skyld. Dine medarbejdere bliver sundere, træffer de rigtige beslutninger og så er de oven i købet mindre syge. Nej ser du, firmagoder er noget, som man giver sine medarbejdere, når det som konsekvens af de nye tiltag i virksomheden, går godt. Hvad kan det være? Alt fra firmabiler til gaver i ny og næ. Ros er faktisk også inkluderet her, men det er gratis, så det giver du vel allerede!

Husk at det ikke behøver at være dyre ting, men blot ting som er med til at gøre dem glade for at arbejde hos dig.