Lanterner til haven

Der findes mange haveejere derude i Danmark som kender problematikken. Den gamle have er bare ikke spændende mere. Den er ikke grim, den mangler ikke at blive holdt ved lige, den ligner bare sig selv. Denne trivialitet kan man sagtens gøre noget ved.

 

Lanterner skaber liv, ikke kun om sommeren

De fleste mennesker forbinder lanterner med de lange sommeraftener hvor man sidder ude og nyder det gode vejr. Og selvfølgelig er de også velegnede til dette formål. Men de færreste tænker på at lanterne kan bruges hele året, hvis man anskaffer de rigtige. Der findes lanterner i dag, som kan tåle at stå udendørs selv i det hårde danske vejr. Disse lanterner til haven er typisk rustfri og med et lidt tykkere glas, som der er større sandsynlighed for at overlever, selvom lanternen bliver væltet. Forestil dig en kold vinter aften, hvor du skal have gæster. Så forestil dig lanterner som lyser op hele vejen langs din indkørsel på grænsen til haven. Det er for mange mennesker toppen af hygge.

 

Lidt ekstra hygge juleaften

Juleaften er en særlig aften for mange. Det er her familien samles og hygger. Det er her alle prøver at gøre de små ting som gør at julen bliver det mere hyggelig. Derfor kan det varmt anbefales at købe lanterner til juleaften hvis du har en have. Sæt lanterne rundt omkring din have og inden i skal spise julemåltidet, så sørg for at tænde lanterne. Det giver en helt unik julestemning at man kigger ud og ser ens have oplyst af lyset fra lanterne. Det tager en tilbage til tiden hvor julen startede.

 

En lille udgift der gør en stor forskel

De fleste tror at lanterner til haven koster mange penge. Det kan de også gøre, såfremt man vælger de dyre modeller, som massivt kobber eller lignende. Men det er i dag muligt at få pænt designede lanterner til få hundrede kroner stykket. Og bruger du de rigtige lys i lanterner lyser de faktisk en del op, således du højst tænkeligt ikke skal bruge mere end 4-5 stykker for at lyse din have op. Så det er kun en udgift på cirka 1000 kroner for at gøre din juleaften til noget helt særligt. Det er da værd at overveje.