Sådan får du et nydeligt vaskerum

Ligner dit vaskerum også en bombe der er sprunget? Er det helt overskueligt med alt det tøj der bare flyder og bunkerne bliver større og større? Så se disse tips til at få et ordentlig og nydeligt vaskerum.

Slid mindre på tøjet

 

Tøj behøves ikke smides til vask efter hver dag. Typisk kan tøjet sagtens bruges igennem flere dage. Når du kommer hjem fra arbejde så i stedet for at smide det til vask og gøre bunken større, så hæng det udenfor så det kan få noget frisk luft. Det gør tøjet lækkert at have på den næste dag. Man kan også benytte en deodorant og/ eller parfume så ens tøj dufter ekstra godt.

 

Poser, poser, poser

Husk altid at bruge vaskeposer hvis du vasker sart tøj som BH’er eller andet sart tøj som nemt kan gå i stykker i vaskemaskinen. Der fines mange smart vasketøjsposer som matche enhver smag.

Træt af sort?

 

Er du træt at sort, grå eller bare farver uden spræl? Så køb en vasketøjskurv med noget mere farve og liv i sig. Du kan til fordel også købe en vasketøjskurv i bambus, de er nemlig ret så flotte og passer nemt ind i ethvert hjem. Se bla hvilket vasketøjskurve Kombanu.dk anbefaler at bruge. Der er noget til enhver smag og pris.

 

Husk at knappe!

Vasker du skjorter eller andet tøj med knapper, er det en god ide at hænge dem helt våde på en bøjle og knappe dem. Du vil nemlig både spare tid på strygning men også allerede have hængt alle dine skjorter op.

 

Et andet sted at finde gode tips til, hvordan du kan holde dit vaskerum pænt og nydeligt, er hos Kombanu. Her skriver de nemlig løbende en række tips og tricks, som gør det nemmere for dig at holde dit vaskerum pænt og nydeligt. Ydermere skriver de også om mange andre interessante ting, og du kan finde alt fra gode guides til gode tilbud på de produkter, som du lige står og mangler.

 

At knappe skjorten ser også pænt og ryddet ud, når du skal have den med dig omkring; fx hvis du skal have den med i din bil for at kunne skifte skjorte på et andet tidspunkt.

 

Brug solenergi

Har din skjorte en lille fold og vil du gerne spare på strømmen? Så kan du til fordel bruge solen til at hjælpe dig. Spray folden med en blomsterforstøver og hæng tøjet på en bøjle ude i solen. Du vil opleve at solens stråler virker på sammen måde som dit strygejern, og det er helt gratis.