Snydt af udlejer? Nu kommer servicen som kan redde dig!

Der er 2,4 millioner lejere i Danmark. Det vil sige at over 40 % af hele den danske befolkning bor til leje i Danmark. Det er faktisk et utroligt højt tal – højere end gennemsnittet i Europa. Det betyder desværre også, at flere danskere er blevet udsat for at blive snydt som lejere. Du har måske selv prøvet at blive snydt? Ellers kender du sikkert en som har prøvet det.

Men nu er der kommet en spiller på markedet, som vil lave om på tingene: Nemlig DIGURA – din digitale lejeretsekspert. DIGURA har en meget anderledes tilgang end de andre spillere i branchen,  som primært består af lejerforeninger med påtvunget abonnementsløsning i 6-12 måneder og dyre advokater. DIGURA er softwarebaseret, hvilket gør at lejeretten pludselig bliver væsentlig mindre kompliceret. I stedet for at bruge +10 timer på at vurdere en sag, så får du hos DIGURA vurderingen samme dag, som du indgiver sagen. Denne effektive proces kommer ikke blot dig som lejer til gode fordi den er tidsbesparende, men også fordi den er væsentlig mindre omkostningstung of derved sparer dig en masse penge.

Hvordan fungerer det?

 DIGURA har opbygget en software, og sammenkoblet med manuel kvalitetsgennemgang, så har du pludselig Danmarks mest professionelle løsning på området. Teamet har udgivet 3 håndbøger om lejeretten og udviklet en enestående software på området – softwaren sammenholder den konkrete sag med gældende retspraksis – det vil sige, at den tager udgangspunkt i over 4500 afgørelser fra både domstole og huslejenævnet. Det er en unik proces, som går i gang så snart sagen er indsendt til vurdering.

Er du interesseret i at høre lidt om hvordan det egentlig fungerer? Selvfølgelig er du det!

Det fungerer i 4 trin:

  • Du indgiver sagen via vores dynamiske spørgeskema – du skal faktisk kun svare på 7-11 spørgsmål og uploade relevante dokumenter
  • Vi kører herefter sagen gennem vores software og laver en manuel gennemgang, hvorefter du får at vide om sagen har potentiale eller ej
  • Hvis sagen har potentiale og du ønsker det, så kan vi føre sagen for dig – vi tager kun 20-25 % af det vi bespare dig for – ikke engang af det samlede krav! På den måde er det 100 % risikofrit for dig som lejer at indgive sagen ved os!
  • Sagen bliver afgjort

Hvad gør DIGURA særlige som service?

Der er ingen tvivl om at lejerforeninger og advokater i højeste grad har et godt kompetencesæt, men der hvor vores største fordel er, er at DIGURA også bruger teknologi, innovation og software som løsning. På den måde fjerner DIGURA alle følelser i en sag, eftersom softwaren kun forholder sig til det reelle fakta. Som resultat får du altid en faglig og grundig vurdering ud fra fakta, og et mere virkelighedsnært overblik over din situation.

En anden stor fordel DIGURA har er deres betalingsmodel. Som hos mange andre bliver du ikke tvunget til at være medlem inden og binde dig i 6 måneder eller føre sagen ved en advokat, hvor regningen overstiger selve beløbet sagen omhandler. Ved os betaler du kun hvis vi bespare dig penge – på den måde ved du som klient, at DIGURA altid vil gøre vores allerbedste for at lykkes og hente flest mulige penge hjem til dig. For det er nemlig sådan, at hvis du ikke bespare eller får penge, så tjener DIGURA intet. Det vil derfor altid være risikofrit for dig som lejer at indsende din sag til DIGURA, og du er sikker på, at teamet som arbejder på din sag vil gøre sit ypperste, og levere det bedst tænkelige resultat.

Du kan læse mere om det her: www.digura.dk